angelusy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 cypher dakı arkadaslar pelerın bug kalkacak dıye bır söylenti var bu gunlerde öğle bır durum varsa ispatlı olarak buraya yazarmısınız ? herkese kospsuz günler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Angelus kardeş düzelmez bence.Her söylentiyi dikkate almamak lazım,çünkü official forumda ve sitede böyle birşey yazılmadı daha.Ben milletin Kosp'una birşey demiyorum KOXP(AK2)'sine hayır diyorum. CZ'ye yine girmiyorum düzelinceye kadar. _:Unbreakable:_ diye female bir archer var.1309 versiyonunda ilk ondan yedim 5lileri.Bir de Edit char vardı bir tane :Orc_Buster: diye ( Full Shell , +8 IB) adam 5li den vazgeçmem diyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 cz yalan bakalım savasta ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar