Thunder_bird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaşlar isim degısır ama baskasında noktası vırgulune kadar aynı ıse ne oluyor 50 defa maıl mı atıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Benim nick DaggerPhobia geçen gun czde aynısını gordum.sadece kucuk harfle yazılmış. "daggerphobia". kucuk yazınca oluyomu ?[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 163k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Alternatif Bikac daha isim istiyolardir Bence ..[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 olmaması lazım daqqerphobia dır belki yada daggerph0bia yada daggerphobIa en yada daggerphobla :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 isim Degistirmek icin Basvurmayin ilgilenmiyolar Bile Adamlar Tınlamıyor ..[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Joey, 06 Aralık 2005 11:27 tarihinde demiş ki: olmaması lazım daqqerphobia dır belki yada daggerph0bia yada daggerphobIa en yada daggerphobla :D aynısıydı yaf. hatta pm bile attım kimsin lan sen die. Gavurmuş. ispanyolca bişeler dedi annamadım... :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 163k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar