Thunder_bird Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 arkadaşlar isim degısır ama baskasında noktası vırgulune kadar aynı ıse ne oluyor 50 defa maıl mı atıcaz
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Benim nick DaggerPhobia geçen gun czde aynısını gordum.sadece kucuk harfle yazılmış. "daggerphobia". kucuk yazınca oluyomu ?[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 163k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Alternatif Bikac daha isim istiyolardir Bence ..[signature][hline]myBraweFRiend
Joey Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 olmaması lazım daqqerphobia dır belki yada daggerph0bia yada daggerphobIa en yada daggerphobla :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 isim Degistirmek icin Basvurmayin ilgilenmiyolar Bile Adamlar Tınlamıyor ..[signature][hline]myBraweFRiend
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: Joey, 06 Aralık 2005 11:27 tarihinde demiş ki: olmaması lazım daqqerphobia dır belki yada daggerph0bia yada daggerphobIa en yada daggerphobla :D aynısıydı yaf. hatta pm bile attım kimsin lan sen die. Gavurmuş. ispanyolca bişeler dedi annamadım... :D[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 163k Server : :::Lasombra::: Server : Cypher www.clanlasombra.tk
Öne çıkan mesajlar