Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 09-12-2005 Cuma günü Ankara Anatolia Gösteri Merkezi Saat 21:00 B1 Blok Sıra 6 Koltuk 2 Bileti var izmire gitmem gerektiğinden satacağım ilgilenenler özel mesaj [email protected] (msn) gibi yerlerden ulaşabilirler Fiyatı :40 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yazdığın üzere 1 tane var ama ben yinede bir umutla sorayım :) belki vardır veya bulabilirsin. C1 veya C2 den varmıdır acaba :(? B1 çok köşede kalıyor[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yok elimde birtek bu var karaborsa falan sandın herhalde :D salonuda bilmiyorum yer konusunda bir fikrim yok[signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 O bilet kaldı patladı senin elinde olm. 40 ytl girdi ahuahuha[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Fatih bi git ya :D arkadaşlar yeride güzelmiş öğrendim öyle köşe falan değil 40 milyonluk yer daha ne istionuz alın şunu paşa paşa evime gideyim bende![signature][hline]HIT THE LIGHTS!!!alights alights alights...HIT THE LIGHTS :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kötülemek için söylemiyorumda, çok çaprazda kalıyor o blok, yani bir nevi profilden görüyorsun CMYLMZ'i. O kadar demiştim arkadaşa "alalım,alalım,alalım..." diye dinlemedi. 2 hafta önce gittik bilet almaya hep arka taraflarda kalmış yer. **Sağ taraftaki siyah noktalardan biri olması lazım o biletin yeri. [spo1=Oturma Planı][/spo][signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|[Bu mesaj Revell tarafından 06 Aralık 2005 09:48 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Revell tarafından 06 Aralık 2005 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sultans Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Cem Yılmaz Ankaralı sevenleri ile 17-20 Mayıs tarihleri arasında buluşuyor. Detaylı Bilgi için lütfen Cem Yılmaz Ankara adresine gidebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 teşekkürler sultanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 bu arada yeri o kadar kötü değildi. birlikte gittik buna gayet iyiydi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar