Araq Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Arkadaslar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var.Suresı hala bıtmemıs bı acc ım var fakat sıfresını unuttum ve passwordumu resetletıp maıl adresıme gonderılmesı ıcın basvuruda bulundum ama maılıme hıc bısı gelmedı acaba bu konu ıle alakalı bı maıl adresı felan varmı sıfremın maıl adresıme gonderılmesını talep edebılmem ıcın :) (bu tıp sorunlardan dolayı ke yı bıraktım ama hala benı takıp edıyo bu sorunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 telefonla ara...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Kendi verdiginiz sifreyi nasıl unutuyorsunuz anlamıyorum. Web sayfasında vardı heralde sifre resetlemek icin bir yer linkini bilmiyorum ama.Charı aldıgında bankandaki ve inventory deki hersey silinmis olcak.[signature][hline]Mz Team: Bahcelievler Syra - Burning Legion - Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar