Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 alakam yok diyorummm.blackwinds yardım istedi.ettim ama bukadar üstüne gidilmez.ben gelen tüm id leri yolladım ama gelde gör.. [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] sıra karışık olabilir ama mantık anlaşılır..[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lol gmde oldun baska ne olacan kanka:D[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 anlamadım abi valla..ama bıktım..name change e az kaldı..ayın 9u bi olsunda 15$ diger aya kalsın :P[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: ewon, 05 Aralık 2005 23:47 tarihinde demiş ki: lol gmde oldun baska ne olacan kanka:D Son kelime kopardı beni :D olm poli sen de yardım etsene adamlara.. Aldın şifreni tabi yan geldin yatıyon.. Biraz işin içinden tut Gm boşuna mı item yediriyo sana :D ehguehuehuehuheuheu hatta biraz da muhaumuhmauhmas[signature][hline]Knightten Önce : 1- çok kroydum hiç bişeyden anlamazdım 2-Karıyla kızla işim olmazdı çünkü çok tipsizdim 3- Saçlarımı ortadan ikiye ayırır hiç fırçalamazdım 4-Alem nedir bilmezdim akşam 18.00 oldumu evdeydim 5-Hiç kız arkadaşım olmadı.. 6-Arkadaşlarım hep benimle 'dört göz' diye dalga geçerdi 7- Cebimde en fazla 5 milyon olurdu Knightten Sonra : 1- Hiç bişey değişmedi :D ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadasım forget passwordla gelmiyor şifre bi duyum aldım yahoo mail olanlara geliyormus hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 superposta ya daha çabuk geliyo[signature][hline]Knightten Önce : 1- çok kroydum hiç bişeyden anlamazdım 2-Karıyla kızla işim olmazdı çünkü çok tipsizdim 3- Saçlarımı ortadan ikiye ayırır hiç fırçalamazdım 4-Alem nedir bilmezdim akşam 18.00 oldumu evdeydim 5-Hiç kız arkadaşım olmadı.. 6-Arkadaşlarım hep benimle 'dört göz' diye dalga geçerdi 7- Cebimde en fazla 5 milyon olurdu Knightten Sonra : 1- Hiç bişey değişmedi :D ShadowHunter Olimpia n00bz lvl5x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Palofonik Senin Bu işin Kokusu Beramusa kadar geldi Nasıl ossurdun ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: RoyalFlush, 05 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: arkadasım forget passwordla gelmiyor şifre bi duyum aldım yahoo mail olanlara geliyormus hemen. 4. Gün oluyo ve belki de 30. forgot pass yapışım. Yahoo mail yazdım. Ama gelmiyo :( poli sende bi suç yok tabi ki yardım etmeye çalışıyosun haksızlık yapıyolar ne diyim inş. çabuk geçer...[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 poli ne yapsın black ne yapsın yada onu söleyım hangı bırımıze yetıscekse clan lıderı gıttı bekle bekle ses soluk yok umarım bı an önce duzelır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 harcadığınız vakte yazık şu oyunda ya[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 ya beyler burada kimse poliyi suclamasın..adam ne yapsın blackwindsin boğazına yapışıp ver len şifrelerimi dicek.blackwinds ona yardımcı olurmusun dedi polide elimden geldiği kadar dedi ve pass konusunda sıkıntı cekenler poliye id ve server verdiler..o da blackwindse iletti.sıkboğaz etmeyin adamı..mecbur bekleyecez.[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: sedron, 06 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Palofonik Senin Bu işin Kokusu Beramusa kadar geldi Nasıl ossurdun ya :D aptal mısın?yoksa zeka yaşın ancak bu kadar kapasitede espri yapmana mı izin veriyo?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:135k+ Clan:KARIZMA yıllar geçsede üstünden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar