NuKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Meraba; Bilgisayarımın özellikleri; AMD Athlon 2500+ Radeon 9550 128MB Gamer Edition 512 MB DDR333 Ram EPOX 8KRAI Anakart Benim sorunum oyunlarla ilgili. Oyunlara başladıktan yarım saat sonra oyunlar takılmaya başlıyor. Hatta bi kere reset bile attı NFS Most Wanted oynarken. Grafikleri kısıyorum iyice. Gene de takılıyor aynen. Ekran kartımın fanı çalışır durumda. Bilgisayarda spyware veya virus yok gibi. İyice tarattım. Bunların dışında başka bir kontrol de yapmadım. Bu arada Windows'um en fazla 1 aylık. SP2 de yüklü. Ekran kartımın son sürücüsü de yüklü. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 hata olunca windows xp'nin otomatik olarak yeniden başlatmasını devre dışı bırak. sorun olunca mavi ekrana düşer,orda yazar sorun. bende de aynı sorun vardı,ekran kartı sandım hep,sonra yeniden başlatma olayını devre dışı bıraktıktan sonra mavi ekrana düşünce gördüm ki sorun ses kartında,update ettim ses kartının driverlarını düzeldi. kesin budur demiyorum ama öneri :).[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 saolasın kardeş. Başka önerisi olan var mı arkadaşlar?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 nfs most wanted'ın kendisinde bir bug var. 7800GTX kullananda bile yavaşlıyormuş oyun official forumlarda söylenenlere göre. bence diğer oyunlarda olmuyorsa most wanted için çıkacak patchi bekle.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yaw yok mesela age of 3 te de oluyor. Yani bilgisayarda bi sorun var ama çözemedim. Anakartın ve ekran kartının son driverlarını yukledim bana mısın demio :( Acaba format atsam düzelir mi?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bios update[signature][hline] harvester Buzx, 04 Aralık 2005 18:39 tarihinde demiş ki:Minarenin şeklini bile bi uzuva benzeten bir zihniyetin saçı açıklara bakarak ereksiyon olması gayet doğal tabi. lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: NuKe, 04 Aralık 2005 15:02 tarihinde demiş ki: yaw yok mesela age of 3 te de oluyor. Yani bilgisayarda bi sorun var ama çözemedim. Anakartın ve ekran kartının son driverlarını yukledim bana mısın demio :( Acaba format atsam düzelir mi? hdd'de ne kadar boş yer var ? en az 4 gb boş yer aç, daha sonra bir defragment yap. tekrar dene oynamayı.[signature][hline]Messor, 04 Aralık 2005 18:13 tarihinde demiş ki: ben bu ülkede cami kadar kilise de görmek istiyorum. bıktım minarelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar windowsun neresinden kapatıoruz o hata olunca yeniden başlatma ayarını bide biosu nasıl güncellerim acaba yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Denetim masası > sistem özellikleri yada Bilgisayım üstünde sağ tıkla,sonra da özellikler Gelişmiş tab altında; Başlangıç ve Kurtarma var,orda ayarlara gir; Otomatik olarak yeniden başlat'ın kutusunu temizle. :) edit : typo [signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail [Bu mesaj chagy tarafından 05 Aralık 2005 06:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 işlemci ısısınada bak birde kuzey köprüsü fanı varsa fanı durmuşmu ona bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşlar çok malca bi nedenden takılıomuş oyunlar. Şimdi keşfettim :D Ogame oynadığım için opera web browser hep açık oluyodu. O da oyunun boyle takılmasına sebep oluyomuş. Onu kapatınca geçti :D Yardım edenlere teşekkürler.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solo_ Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: NuKe, 05 Aralık 2005 18:48 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar çok malca bi nedenden takılıomuş oyunlar. Şimdi keşfettim :D Ogame oynadığım için opera web browser hep açık oluyodu. O da oyunun boyle takılmasına sebep oluyomuş. Onu kapatınca geçti :D Yardım edenlere teşekkürler. gercekten cok sacma bi nedenmis. soruyu okudugumda aklimdan ne cozumler gecti ne cozumler :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar