Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hack yedim su oldu bu oldu Dava Açacam diyosanız...

RoyalFlush

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar hep diosunuz ki üyelik yaparken yazılan maddelerde karakterlerin K2 ye ait oldugu söleniyor. Evet free üyelerin durumu bu ancak. Premium üyeler bizden biraz daha farklı onların sözleşmesini gözden geçirmek lazım. Çünkü bir hizmeti kiralıyorsun.Yani şöyle düşünün bir evi 1 yıllıgına kiralıyorsun yada 1 yıllıgına domain alıyorsun gibi.Anlıcanız tüketici hakları konusunda avukat arkadasım haklı. Benim cypherde Navaja adında perulu bi arkadasım anlattı, peruda birisinin premium uyelik sorunları yaşanırken premuium uyelik aldıgını ve 1 hafta boyunca kullanamadıgını anlattı.sitede premium sorunları ile en geç 24 saat içinde ilgilenecegi yazıyor.Neyse çocuk K2 ye dava açmış ve kazanmış davayı =) die anlattı her ne kadar dogrudur yalandır bilmem.Ancak para veriyorsan hizmet alıyorsan hak talep edebilmelisin.

Avukat arkadasım türkiyeden böyle bi dava yürütülürmü sanmıyorum hatta dalga bile geçerler heralde ama yurt dışından olabilir.Çünkü yurt dışında sanal dolandırıcılık ve haksızlık üzerine çok düşülmekde.Bence araştırmalısın =)
Sosyal ağlarda paylaş

Avukat arkadasım türkiyeden böyle bi dava yürütülürmü sanmıyorum hatta dalga bile geçerler heralde ama yurt dışından olabilir.Çünkü yurt dışında sanal dolandırıcılık ve haksızlık üzerine çok düşülmekde.Bence araştırmalısın =)

+99999999999[signature][hline]Nick : endles_nightmare
Job : arch mage
lvl : 6x
np : ???????
Server :aress
Clan : kafama göre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...