olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşlar Rested Xp acaba en fazla ne kadar birikir Full Rested die bişey var mı ben charı acıp rested a yatırsam 3 ay oynamasam gittigi yere kadar mı yani 6 saatte 1 kutu yoksa onunda sınırrı var mı öreğin en fazla rested 2 lvl gibi kesin bilen biri varsa ve yardımcı olursa sevinirim[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 1.5 lvl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 evet ben oyle yattım yaklasık oyle 1.5 lvl gibi bişi birikti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 1.5 lvl=30 kutucuk...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar