Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaşlar az önce serverde notice [email protected]. mail atın bence şnasınızı deneyin ..ben denedim bakalım ne olacak...inşallah tüm arkadaşlarım başta ben olmak uzere charlarımıza bir an önce kavuşuruz...[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 geçen notice in screen shot ını alıp koycaksın yoksa adres vermiceksin , birazdan millet sendemi hackersın diyecek..[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yok ya o adres Daha öncede Notice olarak geçti o derece değil :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [spo1=Gerçek Mail Bu][/spo] Beyler Gerçek mail bu Gm 5 Dk önce geçti[signature][hline]Nick:Qeftes_The_Killer Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 knightonlinewold yazmış :-O[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezgin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [email protected] Ko ya ait mail adresidir. Serverlar geri gittiğinde [email protected] die bir mail vermişti GM isterseniz bide bunu deneyin sanşınız bol olsun[signature][hline]Başlık: HardTimes!.. Name: Dolma Nation:El Morad Job : Dassak LvL : 63 cLan : Ex Server: ARES Serin Gel!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alisinkay Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 knightonlinewOLD MU world mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 informer kardeşim hackerlık gibi bi yeteneğim olsa charımın şifresi gitti invalid password die 4 gundur yırtınmazdım :)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 alisinkay world olacak.. gm ler herzamanki gibi dikkatsiz ve ilgisiz :)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar