pithbull Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bıras once blackwinds le konustum.polinın verdigi liste yenılencekmıs. Peki tahmını olarak ne saman sıfrelerı alabılcez dedım ve cvp 4 5 gun... blackwinds eger bu baslıgı okuyorsan bana bi iyilik yap... wildrain i banla cunkı bu b.ktan oyun cok canımı sıkmaya basladı!!!![signature][hline]Name : wildrain Clan : UknighteĞ Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Np :1xxxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alisinkay Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Şifremin hacklendiğini ve accountumdaki bilgilerin değiştirildiğini söyledim ve bana gelen cevaba bakın From : KNIGHTONLINEWORLD Sent : Tuesday, December 6, 2005 1:09 AM To : "KOL Customer" Subject : Knight Online Password Reset | | | Inbox Your attempt to reset the password for your Knight Online account was unsuccessful because the information you provided did not match the information on the account. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 galiba charınız elden gidiyor.[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...51k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alisinkay Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Evet charım elden gitti. Üstelik premium üyeyim.Kredi kartı numaramı da paypal numaramı da verdim. Ve accountum da alisinkay charımın ismi de alisinkay nüfus cüzdnaımı gönderdim.Ve yeryüzünde başka ali sinkay olmamasına rağmen.Charım elden gidiyor.Artık bu oyunun yapımcılarının zekalarından şüphe etmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyStyc Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 NE diyim ya NE DiYiM Ki BEN artık allah nasıl biliyorsa öyle yapsın sizi KO yapımcıları ve orda görevli olanlar. bu şifre rezilligini GOLD üyeleriniz de yaşıyor ya OKUYORSANIZ BUNLARI Bi ZAHMET iLETiN BAŞLARINIZA TÜRK GM LER!!![signature][hline]___________::MdkM::______________ _____________Ares________________ Level: 65 (%41)___Job: Shadow Vain _ Nation: Karus_____Np: 78xxx ________ Clan: ReactioN_____________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar