elaidi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu yorum yapilan olaylarin cogu elestiren insanin kicindan sallanmis sunu demis olsunlar ben de komik bisey yazarim güzel olur diye sallanmis seyler bence..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Siz ufoları sadece grilerden(Tv de gösterdikleri koca siyah gözlü yaratiklar) ibaretmi saniyorsunuz... Bize benzeyenleride var.. George Adamski diye dünyanin en ünlü temasçısı var onun kitaplari var inanıp ilgileniyorsaniz tavsiye ederim. Demişler piramitleri köleler yapti. Peki. Nasıl yapılacağını kim söyledi kafalarina göremi koydular taşlari üstüste. Amerika başta gelmek üzere çoğu devlet dünya dışı zeki varliklardan haberdar ve temas içinde. Diyeceksiniz neden açiklamiyorlar. Açiklarlarsa dünyada oluşacak kaos u tahmin bile edemeyiz...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 sakladıkları ortaya çıkarsa kaosdan öte bundan sonra insan hakları işgaline giricke..böyle bişeyi bilmek sokaktaki dilencinin bile hakkı çünkü..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ufo gören masum köylü... koçum benim..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Hamish, 24 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Siz ufoları sadece grilerden(Tv de gösterdikleri koca siyah gözlü yaratiklar) ibaretmi saniyorsunuz... Bize benzeyenleride var.. George Adamski diye dünyanin en ünlü temasçısı var onun kitaplari var inanıp ilgileniyorsaniz tavsiye ederim. Demişler piramitleri köleler yapti. Peki. Nasıl yapılacağını kim söyledi kafalarina göremi koydular taşlari üstüste. Amerika başta gelmek üzere çoğu devlet dünya dışı zeki varliklardan haberdar ve temas içinde. Diyeceksiniz neden açiklamiyorlar. Açiklarlarsa dünyada oluşacak kaos u tahmin bile edemeyiz... "Mısırlılar çok gelişmiş bir kavimdir,mimarlık,geometri,astronomi gibi alanlarda kendi devirlerinin en gelişmiş devletiydiler. Hesap yapmak için illa bilgisayara,hesap makinesine ihtiyaç yoktur. kaldı ki mısırda köleler yoktur. Hepsi para alırlar. geri kalan şeyler hollywood saçmalığıdır." bunu arkeoloji ve ilk çağ tarihi üzerine master yapmış annem söyledi kendisi öğretim üyesidir.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Ne kadar gelişmiş olurlarsa olsun bana başka bir şeylerin parmaği var gibi geliyor...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
bombaci_niyazi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 en gelişmiş uygarlıkta bizde en iyi uygarlıktık en iyi bilim adamları fln hep bizden çıktı ama bizim hiç öyle bişeyimiz yok :)
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: bombaci_niyazi, 24 Ocak 2005 23:01 tarihinde demiş ki: en gelişmiş uygarlıkta bizde en iyi uygarlıktık en iyi bilim adamları fln hep bizden çıktı ama bizim hiç öyle bişeyimiz yok :) osmanlı bilim alanında değil, askeri alanda gelişmiş bir uygarlıktı, kaldıki camiiler saraylar kendi kendine yapılmadı herhalde. bizim tanrıları tatmin etmek ve öbür hayatta "cennet" (mısırdaki cennet diyebileceğimiz kavram) e gitmeyi garantilemek için inşaatlar yapmamız gerekmediği için yapmamış olabilirmiyiz. sen durup duruken bir piramit diker misin?[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
buw Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 22:20 tarihinde demiş ki: said: HellFire, 19 Ekim 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Piramitin üstünden geçen meridyen karaları ve denizleri tam eşit iki parçaya böler ve piramitin dünyanın ağırlık merkezinin tam ortasında bulunur. piramit tam olarak grinwiçin altında ve ekvator çizgisinin üstünde mi duruyor? bahsetmek istediğin tam olarak nedir? Haritalar çeşit çeşittir, amerika merkezli haritayla ingiltere merkezli haritalar birbirinden farklıdır. said: Yüksekliğinin (164 m.) bir milyarla çarpımının güneşle dünyamız arasındaki uzaklığı verir. yüksekliği 146m imiş. güneşle olan uzaklığımız ise 150bin km imiş.. ayrıca biz şu an bu uzaklığı nasıl hesapladıysak, onlar da aynı yöntemle hesaplamış olamaz mı? Yani direk güneş'e araç gönderip aradaki mesafeyi ölçmedik ki? said: Taban alanının, yüksekliğinin iki katına bölünmesinin pi sayısını verdiğini piramitin bir özelliği değil midir zaten bu? Ayrıca pi bulunuyorsa noluyor yani? Uzaylılar çok mu seviyor pi sayısını? said: Piramit kimin adina yapildiysa, onun bulundugu odaya, yilda sadece 2 kez günes girmektedir.(dogdugu ve tahta çiktigi günler) güneş üstünde takıntılı olan ırkların güneş anıtları yaptıklarından bahsetmiştim, piramitte de bu yöntemi kullanmışlar. said: Mumyalarda radyoaktif madde bulundugundan; mumyalari ilk kez bulan 12 bilim adami kanserden ölmüstür. bunun uzaylılarla bağıntısını çözemedim? çok "cool" durmaktan başka ne işe yarıyor? uzaylılar bilim adamlarını kanserden öldürmek için mi koymuş o radyoaktif maddeyi? said: Piramitlerin içerisinde ultra sound, radar, sonar gibi cihazlar çalismamaktadir. bu aletlerin çalışma prensibini bilmediğim için kesin bir yorum yapamıycam. Daha kesin birşeyler yazarsan sevinirim. said: Kirletilmis suyu, bir kaç gün Piramit'in içine birakirsaniz; suyu aritilmis olarak bulursunuz. vaaav. karşımızda üç seçenek var: 1- ya piramitte çok gelişmiş nano teknoloji kullanmışlar, biz de nano teknolojik aletler üretebiliyoruz, peki o zaman neden bu gelişmiş nano teknolojiyi tespit edemiyoruz? 2- piramit sıradan taşlarla yapılmş ancak üstün bir fizik tekniği kullanılmış ki o su temizlenebiliyor. Peki o zaman bu fizik tekniği nedir? Bu fizik tekniğini piramidi yapanlar uygulamış olamaz mı? ya da piramidin sonucu bu su temizlenme olayı çıkmış olamaz mı? 3- yalan haber olabilir, test edilişini görmeden inanmam. said: Piramit'in içerisinde süt, bir kaç gün süreyle taze kalir ve sonunda bozulmadan yogurt haline gelir. benim buzdolabımda süt daha uzun süre taze kalabiliyor. Ayrıca yoğurt dediğin zaten bakterilerle felan uygulanan bir metodla yapılmıyor muydu? Yoğurt yapmanın usulleri üzerinde daha çok bilgin varsa paylaşabilir misin? said: Bitkiler Piramit'in içinde daha hizli büyürler. nereye göre daha hızlı büyürler? Bitkinin büyümesi için, hava, su ve güneş gerekmez mi? Hadi nemli hava var diyelim, güneş olmadığında bitki nasıl büyüycek? said: Piramit'in içine birakilmis su, 5 hafta süreyle bekletildikten sonra yüz losyonu olarak kullanilabilir. kendinle çeliştin farkındasın di mi? su temizleniyor diyorsun, şimdi de yüz losyonu olarak kullanılabilir diyorsun.. said: Çöp bidonu içindeki yemek artiklari hiç koku nesretmeden Piramit içinde mumyalasir. bu salak testi bile yapmışlar diyorsun? ya da laf olsun diye yazılmış bir olay? yemek artıkları nasıl mumyalaşır? insanları mumyalamak için sarmalamışlar ve kimyasal bazı metodlar kullanmamışlar mı? o zaman bir adamı yemek artıklarıyla birlikte çöp bidonuna koyup piramite koymak çok daha kestirme bir çözüm olmuycak mıydı? neden radyoaktif maddelerle kasmışlar ki? said: Kesik, yanik, siyrik gibi yaralar büyükçe bir Piramit'in içinde daha çabuk iyilesme egilimi gösterir. bakteriler? hava? nem? yoksa uzaylılar gizli gizli nano teknoloji mi yerleştirdi? said: Piramitlerin bazi odalarinin içinde ne oldugu hakkinda bir bilgi yoktur. Arastirmacilarin çogu ya içinde kayboldu yada ayni yerde bir kaç tur attilar, fakat içlerini göremediler. çok korkunç, feci korku filmi yapılır bundan.. ancak pek gerçekçi değil. gelişmiş teknolojiyle, hangi rotada gittiklerini hesaplıyabiliriz. içini göremediğimiz odaları veya duvarları özel kameralarla görebiliriz ve duvarları kazabiliriz. said: Piramitlerin yazin içi soguk, kisin içi sicak olur... pimapen mi kullanmışlar acaba? ya da belki de pimapen'in uyguladığı bir fiziksel metodu kullanmışlar olabilir? yoksa ufolar nano teknolojili klima mı koymuş? bu klimanın kime faydası olmuş? piramitler ev olarak mı kullanılmış? lazer göndererek hesaplandı güneşin uzaklığı.öyle meşale ile hesaplayabilirlerse bilemem tabi.komik olcam diye kasmayın bare =)
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Bir soru soracam 11 sayfa okuyamadım.. Belki soran vardır.. Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma ve Geliştirme Merkezi Ciddi soruyorum. Uzay Bilimi ne demek? Nelerdir bunlar? Nasıl geliştriyorlar. Uzay Bilimlerini geliştirme merkezi nasıldır, laboratuar mıdır? Ciddi ciddi soruyorum. Herhalde kafadan sallamamışlardır. Belli gerekçelere göre bu ismi vermişlerdir. Bilen var mı? Sitesinde de görmedim...[signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: lazer göndererek hesaplandı güneşin uzaklığı.öyle meşale ile hesaplayabilirlerse bilemem tabi.komik olcam diye kasmayın bare =) lazer göndererek hesaplamak ilk defa duydupum bir yöntem,güneş gibi yansıtıcı olmayan bir gök cismini nasıl yoğunlaştırılmış ışıkla uzaklığını ölçüyorlar acaba? o devirlerde ve şimdi bile kullandığımız basit bir yöntemle ölçüm yapmak mümkün.iki kişi gidiyor farklı yerelre basit bir alet yardımıyla yer ile belli saatlerde güneş ile kendilerinin arasında ki açıyı ölçüyorlar(diyelim öğlen),aradaki mesafe biliniyor,böylece çok basit bir şekilde aradaki uzaklık hesaplanabiliyor ------* -----/| ----/-|- ---/--|-- --x___|__ y bu binyıllardır kullanılan bir metod.lazer filan göndermeydi,onlar şimdi modern metodlar(lazer göndermeyi dediğim gibi ilk defa duydum varsa modern yeni bir metoddur).mısırlılar 164 milyon km mi bulmuş,ama gerçek uzaklık 149 milyon. bu da ölçümlerdeki hatalardan oluşuyor olabilir gayet mantıklı.kaldı ki hiç birşey düşünnmemiş olaiblirler. 164 m yapmışlar,düşündüğümüz zaman bi 155m yapmalarını beklerdim ben o kadar gelişmis astronomi ve geometri bilgisiyle.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde [Bu mesaj sinanural tarafından 25 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: nedanko, 24 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Bir soru soracam 11 sayfa okuyamadım.. Belki soran vardır.. Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma ve Geliştirme Merkezi Ciddi soruyorum. Uzay Bilimi ne demek? Nelerdir bunlar? Nasıl geliştriyorlar. Uzay Bilimlerini geliştirme merkezi nasıldır, laboratuar mıdır? Ciddi ciddi soruyorum. Herhalde kafadan sallamamışlardır. Belli gerekçelere göre bu ismi vermişlerdir. Bilen var mı? Sitesinde de görmedim... fal bilim merkezi ne kadar bilimselse bunlar da o kadar bilimsel. belirsiz herşeyi amerikanın sakladığını aslında doğru olduğubnu filan iiddia ediyorlar. bissürü fake foto var, aha ufo diye. bi kişi sölemio ulan bu dünyadan saklanılan gizli bilgileri bu kıçıkırık herifler nasıl örenmiş diye.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bu arada buw,allah aşkına bir daha quote yaparken gerekli kısmı al,bütün quote u değil.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
preas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: sinanural, 25 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki: said: nedanko, 24 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Bir soru soracam 11 sayfa okuyamadım.. Belki soran vardır.. Sirius Ufo Uzay Bilimleri Araştırma ve Geliştirme Merkezi Ciddi soruyorum. Uzay Bilimi ne demek? Nelerdir bunlar? Nasıl geliştriyorlar. Uzay Bilimlerini geliştirme merkezi nasıldır, laboratuar mıdır? Ciddi ciddi soruyorum. Herhalde kafadan sallamamışlardır. Belli gerekçelere göre bu ismi vermişlerdir. Bilen var mı? Sitesinde de görmedim... fal bilim merkezi ne kadar bilimselse bunlar da o kadar bilimsel. belirsiz herşeyi amerikanın sakladığını aslında doğru olduğubnu filan iiddia ediyorlar. bissürü fake foto var, aha ufo diye. bi kişi sölemio ulan bu dünyadan saklanılan gizli bilgileri bu kıçıkırık herifler nasıl örenmiş diye. +1 hahaha[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 İnanıyorum cünkü bizzat gördüm ama kimseye bahsetmedim sacmalık diecek die burdada cıkacak bir kac sazan cokta tın kısaca dürbünle baktım oturduğumuz bina baya yüksek ve yazın ortası acık bir havada gördüm bir kac sn soktan sonra kendime geldim olmaması icin neden yok yani .![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: KaMoNJuK, 25 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: İnanıyorum cünkü bizzat gördüm ama kimseye bahsetmedim sacmalık diecek die burdada cıkacak bir kac sazan cokta tın kısaca dürbünle baktım oturduğumuz bina baya yüksek ve yazın ortası acık bir havada gördüm bir kac sn soktan sonra kendime geldim olmaması icin neden yok yani .! inanma demiyorum,ama ufolar neden piramit yapıp,marsın yüzeyine insan figürü çizsin? ayrıca ufo gördüğünü sananların %99.9 u başka birşey görmüşlerdir. ışıklı meteroloji balonu olabilir,bir uydu olabilir(karanlık gecelerde bazen uyduların ışıkları seçilebilir.),ya da güneşte bir patlama olmuş olabilir ve kutuplardaki aurora ışıkları gibi patlama sonucu manyetik alanın etkisinden kurtularak atmosfere giren yüklü parçacıkların yarattığı ışlık oyunu olabilir. yada ufo olabilir. ama elin ufosu gelip de bize piramit dikmez.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: sinanural, 25 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: said: KaMoNJuK, 25 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: İnanıyorum cünkü bizzat gördüm ama kimseye bahsetmedim sacmalık diecek die burdada cıkacak bir kac sazan cokta tın kısaca dürbünle baktım oturduğumuz bina baya yüksek ve yazın ortası acık bir havada gördüm bir kac sn soktan sonra kendime geldim olmaması icin neden yok yani .! inanma demiyorum,ama ufolar neden piramit yapıp,marsın yüzeyine insan figürü çizsin? ayrıca ufo gördüğünü sananların %99.9 u başka birşey görmüşlerdir. ışıklı meteroloji balonu olabilir,bir uydu olabilir(karanlık gecelerde bazen uyduların ışıkları seçilebilir.),ya da güneşte bir patlama olmuş olabilir ve kutuplardaki aurora ışıkları gibi patlama sonucu manyetik alanın etkisinden kurtularak atmosfere giren yüklü parçacıkların yarattığı ışlık oyunu olabilir. yada ufo olabilir. ama elin ufosu gelip de bize piramit dikmez. uheuheu Benim dediğim olay saat 13:00 da oluyor ve güneş tutulması flnda olmadı yani artı uydular nezmandır benim gördüğüm kadar alcaktan geçiyor orasıda ayrı bir sorun tabi güneş vs patlamalarına hiç girmiyorum :D cok abartı[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr
preas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: KaMoNJuK, 25 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: said: sinanural, 25 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: said: KaMoNJuK, 25 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: İnanıyorum cünkü bizzat gördüm ama kimseye bahsetmedim sacmalık diecek die burdada cıkacak bir kac sazan cokta tın kısaca dürbünle baktım oturduğumuz bina baya yüksek ve yazın ortası acık bir havada gördüm bir kac sn soktan sonra kendime geldim olmaması icin neden yok yani .! inanma demiyorum,ama ufolar neden piramit yapıp,marsın yüzeyine insan figürü çizsin? ayrıca ufo gördüğünü sananların %99.9 u başka birşey görmüşlerdir. ışıklı meteroloji balonu olabilir,bir uydu olabilir(karanlık gecelerde bazen uyduların ışıkları seçilebilir.),ya da güneşte bir patlama olmuş olabilir ve kutuplardaki aurora ışıkları gibi patlama sonucu manyetik alanın etkisinden kurtularak atmosfere giren yüklü parçacıkların yarattığı ışlık oyunu olabilir. yada ufo olabilir. ama elin ufosu gelip de bize piramit dikmez. uheuheu Benim dediğim olay saat 13:00 da oluyor ve güneş tutulması flnda olmadı yani artı uydular nezmandır benim gördüğüm kadar alcaktan geçiyor orasıda ayrı bir sorun tabi güneş vs patlamalarına hiç girmiyorum :D cok abartı Bende sinana katiliyorum olabilir fakat adamlar gelip niye piramid caksin?[signature][hline]Mobile,agile and hostile... Degoe Duststrider Mandalorian mercenary And defender of Freedom
Predator Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 resimler falan cidden komikte eğer şu mağara duvarlarına çizilen çizimler gerçekse baya büyük kanıt onlar yani[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Pen zaten piramitlerle ilgili bişi demedimki ben sadece inandığımı ve gördüğümü söyledim .!!![signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: sinanural, 25 Ocak 2005 00:24 tarihinde demiş ki: inanma demiyorum,ama ufolar neden piramit yapıp,marsın yüzeyine insan figürü çizsin? ya aslında bende inanırım vardır diyorum ama bu yorum yardı beni, ahahaha lol süper![signature][hline]AAL'05 Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: KaMoNJuK, 25 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki: said: uheuheu Benim dediğim olay saat 13:00 da oluyor ve güneş tutulması flnda olmadı yani artı uydular nezmandır benim gördüğüm kadar alcaktan geçiyor orasıda ayrı bir sorun tabi güneş vs patlamalarına hiç girmiyorum :D cok abartı güneş patlaması terimi ynlış oldu.güneşte çok sık püskürmeler gözlenir ayda bazen 2-3 kez olduğu bile olur. buradan saçıolan yüklü partiküller bazen manyetik alanın etkisinden kurtulup ışık oyunları yaparlar atmosfere girince.öyle güneş fırtınaları, püskürmeleri 1000 yılda bir olmaz.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ay ben yine karıştırdım şu edit tuşunu ha kusurma bakmayın 4 üncü filan oldu hemde aynı forumda. [Bu mesaj sinanural tarafından 25 Ocak 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir] Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: KaMoNJuK, 25 Ocak 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Pen zaten piramitlerle ilgili bişi demedimki ben sadece inandığımı ve gördüğümü söyledim .!!! yok topicin konusu o da o yüzden onu ima ediyormuşsun gibi geldi çok özür dilerim. bide şunu unutma harbiden ufo görmemiş olabilirsin. dünyadad çok az şüpheli/bilimsel açıklaması olmayan ufo gözlemi vardır.ben o konuyu ghiç bilmem ama bir yerde bir yer hareketinin de öyle ışık oyunşları yaptığını okumuştum,tam hatırlamıyorum.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde Önceki 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sonraki 7.sayfa (Toplam 12 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/1569707-u-f-o-lar-hakkyndaki-butun-gercekler-ve-daha-fazlasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ay ben yine karıştırdım şu edit tuşunu ha kusurma bakmayın 4 üncü filan oldu hemde aynı forumda. [Bu mesaj sinanural tarafından 25 Ocak 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Drigeolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: KaMoNJuK, 25 Ocak 2005 00:36 tarihinde demiş ki: Pen zaten piramitlerle ilgili bişi demedimki ben sadece inandığımı ve gördüğümü söyledim .!!! yok topicin konusu o da o yüzden onu ima ediyormuşsun gibi geldi çok özür dilerim. bide şunu unutma harbiden ufo görmemiş olabilirsin. dünyadad çok az şüpheli/bilimsel açıklaması olmayan ufo gözlemi vardır.ben o konuyu ghiç bilmem ama bir yerde bir yer hareketinin de öyle ışık oyunşları yaptığını okumuştum,tam hatırlamıyorum.[signature][hline]"Eğer insanları gerçek değerlerinden satın alıp, onları,onların kendilerine biçtiği değerden satabilseydim dünyanın en zengin insanı olurdum." -Oscar Wilde
Öne çıkan mesajlar