AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşlar [email protected] adresine meil atın sadece ID inizi meile yazın pasword u isteyin.GM şifreyi meil ile yolluyo bu sorunda böyle çözülmüş oluyo arkadaşlar.[signature][hline]
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu mail fake deil :tup:[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :(
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 manyakmisin =) hah hacklemenin en kolay yolui =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kaç saat içinde gelir bu mail ?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
Reactive Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Alis, 05 Aralık 2005 23:03 tarihinde demiş ki: manyakmisin =) hah hacklemenin en kolay yolui =) yaw sadece ID ni yaz demiş adam ne tür bi hack olabilirki?? suçlamadan önce biraz düşünün PS: Genede dikkatli olmakta yarar var (her konuda)
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 şu an en güvenilir olan bu mail adresi ben yolladım cvp bekliyorum şu an :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: AYMARAD, 05 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar [email protected] adresine meil atın sadece ID inizi meile yazın pasword u isteyin.GM şifreyi meil ile yolluyo bu sorunda böyle çözülmüş oluyo arkadaşlar. Meil ha oda güzel xD
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 artik hacker arkadaslar o kadar ilerlediki sadece idyi bilmeleri yetiyor bundan dolayi kimseye idmizi sölemiyoruz idmizi yazarken monitoru kapatiyoruz[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben oynamiom ki uzun suredir id dedigin account name deil mi brutal force'den misal baska bir sitede ayni account name varsa neden bulamasin sifreni =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet.
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: ewon, 05 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: artik hacker arkadaslar o kadar ilerlediki sadece idyi bilmeleri yetiyor bundan dolayi kimseye idmizi sölemiyoruz idmizi yazarken monitoru kapatiyoruz id yazarken monitoru kapatmak?[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :D :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Xrated, 05 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: id yazarken monitoru kapatmak? kafeden oynuo arkadas noob anla bi kerede sende xD[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :(
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla ben koladmin olan maile gondereli çok oldu ama hala mail gelmedi hm hm hm gıcık oldum ben bu oyuna bırakmak üzereyım...
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: NightHunter666, 05 Aralık 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: Xrated, 05 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: id yazarken monitoru kapatmak? kafeden oynuo arkadas noob anla bi kerede sende xD lan dur sende zaten şifremi almışım uğraşamam senle. ama bi ilginçlik var artık 2 tane pw var :S random pw la oyuna giriyo siteye girmiyo , değiştiim pwla oyuna girmiyo siteye giriyo ...[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eğer saçma sapan şifreler koyarsanız hacklenirsiniz yok bilmem sinemsinem osmanosman 19071907 131412412 gibi şifreler şifrenizde sayı+simge+harf lerden oluşan bi combo olsun bana oyunda pm atıp id mi söyliyenler oldu hepsi hacklicez seni felan dediler ama bugüne kadar korkmadım kimsedende korkmam hacklenmekten...Oyuna cafe dende girerim nadiren [evdeki pc de deepfreeze var zaten] windows un system32 klasör üne bakıyorum bi arkadaş öğretmişti keylogger ın nasıl anlaşılacağını oraya bakarım eğer yoksa oynarım ki 2-3 defa keylogger yakaladım bazı pc lerde... [Bu mesaj Bugs__Bunny tarafından 05 Aralık 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sizin gonderdiqiniz maile cvp geldimi benim gelmedide :Ss[signature][hline]I miss You
AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaşlar notice geçti size yardımcı olmak için açtım. Bende madurum sizde fazla beklemeden oynayın açtım. İnşallah bu sorun en son sorun olur başka sorunla karşılaşmak istemiyoruz.[signature][hline]
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben şifreyi bu mailden almadım...[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Bugs__Bunny, 05 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Eğer saçma sapan şifreler koyarsanız hacklenirsiniz yok bilmem sinemsinem osmanosman 19071907 131412412 gibi şifreler şifrenizde sayı+simge+harf lerden oluşan bi combo olsun bana oyunda pm atıp id mi söyliyenler oldu hepsi hacklicez seni felan dediler ama bugüne kadar korkmadım kimsedende korkmam hacklenmekten...Oyuna cafe dende girerim nadiren [evdeki pc de deepfreeze var zaten] windows un system32 klasör üne bakıyorum bi arkadaş öğretmişti keylogger ın nasıl anlaşılacağını oraya bakarım eğer yoksa oynarım ki 2-3 defa keylogger yakaladım bazı pc lerde... [Bu mesaj Bugs__Bunny tarafından 05 Aralık 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Peki bugs bişiy sarucam Trade Hack denen bişiy varmı yani trade alırsan o kişiden bişiy almış olurmusun ve System32 nin içinde keyloger nasıl bulunuyor bunuda söle bizede biz ve bizim çevremizdeki insanların canı yanmasın.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaslar şifreleri nasıl aldınız sölermisiniz paylaşırmısınız?
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben şifremi değiştirdim bi sorun çıkmadı ;)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless [Bu mesaj Sayk0 tarafından 05 Aralık 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir]
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kiminde veriyo kiminde vermiyo...
Öne çıkan mesajlar