AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşlar [email protected] adresine meil atın sadece ID inizi meile yazın pasword u isteyin.GM şifreyi meil ile yolluyo bu sorunda böyle çözülmüş oluyo arkadaşlar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu mail fake deil :tup:[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 manyakmisin =) hah hacklemenin en kolay yolui =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kaç saat içinde gelir bu mail ?[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Alis, 05 Aralık 2005 23:03 tarihinde demiş ki: manyakmisin =) hah hacklemenin en kolay yolui =) yaw sadece ID ni yaz demiş adam ne tür bi hack olabilirki?? suçlamadan önce biraz düşünün PS: Genede dikkatli olmakta yarar var (her konuda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 şu an en güvenilir olan bu mail adresi ben yolladım cvp bekliyorum şu an :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: AYMARAD, 05 Aralık 2005 23:01 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar [email protected] adresine meil atın sadece ID inizi meile yazın pasword u isteyin.GM şifreyi meil ile yolluyo bu sorunda böyle çözülmüş oluyo arkadaşlar. Meil ha oda güzel xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 artik hacker arkadaslar o kadar ilerlediki sadece idyi bilmeleri yetiyor bundan dolayi kimseye idmizi sölemiyoruz idmizi yazarken monitoru kapatiyoruz[signature][hline]nick:buro_(gene banlandim) clan:gene dagildi(kaderim bu) server:xigenon lvl:62 np:1.5k ama daha yeni basliyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben oynamiom ki uzun suredir id dedigin account name deil mi brutal force'den misal baska bir sitede ayni account name varsa neden bulamasin sifreni =)[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: ewon, 05 Aralık 2005 23:15 tarihinde demiş ki: artik hacker arkadaslar o kadar ilerlediki sadece idyi bilmeleri yetiyor bundan dolayi kimseye idmizi sölemiyoruz idmizi yazarken monitoru kapatiyoruz id yazarken monitoru kapatmak?[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :D :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Xrated, 05 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: id yazarken monitoru kapatmak? kafeden oynuo arkadas noob anla bi kerede sende xD[signature][hline]::Ujio:: lütfen poliyi karizmadan da atmayin yoksa human olacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 valla ben koladmin olan maile gondereli çok oldu ama hala mail gelmedi hm hm hm gıcık oldum ben bu oyuna bırakmak üzereyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: NightHunter666, 05 Aralık 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: Xrated, 05 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: id yazarken monitoru kapatmak? kafeden oynuo arkadas noob anla bi kerede sende xD lan dur sende zaten şifremi almışım uğraşamam senle. ama bi ilginçlik var artık 2 tane pw var :S random pw la oyuna giriyo siteye girmiyo , değiştiim pwla oyuna girmiyo siteye giriyo ...[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Eğer saçma sapan şifreler koyarsanız hacklenirsiniz yok bilmem sinemsinem osmanosman 19071907 131412412 gibi şifreler şifrenizde sayı+simge+harf lerden oluşan bi combo olsun bana oyunda pm atıp id mi söyliyenler oldu hepsi hacklicez seni felan dediler ama bugüne kadar korkmadım kimsedende korkmam hacklenmekten...Oyuna cafe dende girerim nadiren [evdeki pc de deepfreeze var zaten] windows un system32 klasör üne bakıyorum bi arkadaş öğretmişti keylogger ın nasıl anlaşılacağını oraya bakarım eğer yoksa oynarım ki 2-3 defa keylogger yakaladım bazı pc lerde... [Bu mesaj Bugs__Bunny tarafından 05 Aralık 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sizin gonderdiqiniz maile cvp geldimi benim gelmedide :Ss[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AYMARAD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaşlar notice geçti size yardımcı olmak için açtım. Bende madurum sizde fazla beklemeden oynayın açtım. İnşallah bu sorun en son sorun olur başka sorunla karşılaşmak istemiyoruz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xrated Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben şifreyi bu mailden almadım...[signature][hline]Lvl: 66 Name: Xrated / KittiesT_T Class: Warrior Nation: Karus Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Bugs__Bunny, 05 Aralık 2005 23:24 tarihinde demiş ki: Eğer saçma sapan şifreler koyarsanız hacklenirsiniz yok bilmem sinemsinem osmanosman 19071907 131412412 gibi şifreler şifrenizde sayı+simge+harf lerden oluşan bi combo olsun bana oyunda pm atıp id mi söyliyenler oldu hepsi hacklicez seni felan dediler ama bugüne kadar korkmadım kimsedende korkmam hacklenmekten...Oyuna cafe dende girerim nadiren [evdeki pc de deepfreeze var zaten] windows un system32 klasör üne bakıyorum bi arkadaş öğretmişti keylogger ın nasıl anlaşılacağını oraya bakarım eğer yoksa oynarım ki 2-3 defa keylogger yakaladım bazı pc lerde... [Bu mesaj Bugs__Bunny tarafından 05 Aralık 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Peki bugs bişiy sarucam Trade Hack denen bişiy varmı yani trade alırsan o kişiden bişiy almış olurmusun ve System32 nin içinde keyloger nasıl bulunuyor bunuda söle bizede biz ve bizim çevremizdeki insanların canı yanmasın.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaslar şifreleri nasıl aldınız sölermisiniz paylaşırmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben şifremi değiştirdim bi sorun çıkmadı ;)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless [Bu mesaj Sayk0 tarafından 05 Aralık 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RoyalFlush Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 kiminde veriyo kiminde vermiyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar