KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: xXTaLkativeXx, 05 Aralık 2005 19:29 tarihinde demiş ki: senide bi orc yapmadılar :D oyuna girdigim Zamn informationun %10 unda Exe Hatasi Veriyo ...[signature][hline]myBraweFRiend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 oda var :D durun ya konu dağıldı benim charım gitmiş sakin oLun :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dertleri para ise parası neyse verelim ben bıkmaya basladım birde talk movieyi bulsanda ilşe yaramıyor hiç bir boka yaramayan birsey forgot password bölümü alan nasıl almıs bilmiyorum ama belliki blackwindsle konusan kişiler cem yılmazın dediği gibi uzay gemisinde kimler olurdu türkler uzayda olsa kaptan ve akrabaları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sanırım o şekil olmaya başladı[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsSii Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 artık yarın son gun salı demıslerdı yanılmıyosam ınsallah duzelır ben daha yenı np kasmaya baslamısım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar