xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Biras önce cvp geldi uyuşmuyor die bilgiler e-maile Secret Key(old signups used favorite movie) Yüzünden die umuyorum Ben 1.5 sene önceki koyduğum şeyi hatırlamıyorum sanırım bende suç var birasda neyse charın açılcağına inanmamaya başladım çoğu kişide charın gitmiş diyor :( 2 günde soğudum yane oyundan bu şekilde charımın gitmesine inş düzelir eğer düzelmesse bi favori filmin yüzünden charım gitceğine üzülürüm :( İnş düzelir ama zor sanırım HErkeze iyi oyunlar ^^[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
SyLvAnNnN Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bende hatırlamıyorum ne yanı bı soru yuzunden mı gıttı sımdı charım , ya bunun bı zoumu olması lazım ben oyuna gırebılıyorum ama sıteye gırıp sıfre degıstıremıyorum oyuna gırerken sıfre dogru dıyo sıteye gırerken yanlıs ,dıger charımda ıse maıl gelmedıgı halde sıfrem degısmıs ne yapıcam sımdı ben 2 charımada elveda mı dıcem:([signature][hline]Nick:Eskı ( []Sylvan[]) yenı (Destructionpriest) Lvl:6x Np:xx.xxx Nation:El Morad Clan: Job:Paladiin Düşmanlarım:Cıbırlar
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Komik bi durumda kalmısınız sifrenizi unuttugunuzda hatırlatma icin sorulan bi soruyuda hatırlayamıyosunuz :D ne bileyim en cok sevdiginiz yada aklınıza ilk gelen seyi yazsaydınız neyse geçmiş olsun hatırlarsınız inş...
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim bildiğim D.t isityorlardı şifre için onu ben yazarken çünkü her defasında şifre değişiyordum 1.5 sene önce yazdım bidefa bidaha asla yazmadım buda benim unutmama neden olmuş böle komik bi şeyden 1.5 senin emeği giderse hele o kadar np gece gündüz kastığım o zamn üzülürüm[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
crash_rogue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Siz de en azından favori filminizi soruyor.Bende boş bir kutu yanında submit yazan bir sayfa geliyor.
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 orda here var altta tıkla ordaki bilgileri soruyor orda o soru ![signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
crash_rogue Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Orda kredi kartı son 4 numarası istiyor.Daha hiç premium almamışdım.
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bilemiyorum ://[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 anlamadiqim bisey war bu forgot password'e girmeden once sifre degisdirme ilk acildiqinda girdik siteye ve bize mail adresi soruyordu onuda girdik ve mail adresine yeni sifre gonderiyordu ondan sonra mail'e gelen sifreyle login oldum ve bana yeni sifre girmemi isdedi sifreyi girdim ve onun altinda gizli sorular bolumu yani kredi kartinin arkasindaki 4 rakami we favori film ve bilgilerde yazdiqin sehir city vs vs.. bunlari siz secmedinizmi yada bunlari secerken ya ben bunu hatirlamiyorum bunu secmeyim gibi akliniza bisey gelmedimi??[signature][hline]I miss You
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hiç bi zamn karşıma çıkmadığı için bu oyunu oynarken unuttuğumu düşünüyorum çünkü şifre değişirken D.t istiyorlardı önceden buda yeni çıktı :/[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
Gaiji Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hayvanın adını soruo oraya herhang bişi yaz kabul edio
SeCTioN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 talkatıve cok kotu olmus benımde clan lıderının passı aynı durumda ınvalıd hıc bı degısıklık yok forgot pass dıyoruz oda yok ben nerden hatırlıcam gızlı sorusunu cok sacma bı durum umarım ınvalıd hatası ve passlar duzelır...
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 im üzGün :'([signature][hline]myBraweFRiend
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 05 Aralık 2005 09:53 tarihinde demiş ki: im üzGün :'( Seni göremedim sen orc oldun mu kanka :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sanada mı cvp vermediler :D O gün Sölemiş gm e ama Kc ile bile takmıyorlar demek :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
_KoRn3R0th_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Barış janm çok üzgünüm ama açılır gibi GM'ye derdini anlat belki 1sene sonra bakarlar....:([signature][hline]Photo Uploded...
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 :([signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: PiCaLLo_TR, 05 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki: O hala bir human. :D :horace:[signature][hline]myBraweFRiend
RAINHARD Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Çoooooooook kötü olmuş gene kasarım dıe düşünme ben denedım olmuo
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zate öle bi cabam yok kasmak gibi uğraşamam benim ilk ve son charım olur o :D salıyı bekliyecem Salı dediler chara bakıcaz Dİe Gm ! Bekliyom ![signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gm e pm atali neredeyse 1 saat oldu hala cevap bekliyorum ...[signature][hline]myBraweFRiend
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 senide bi orc yapmadılar :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
ItemList Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 05 Aralık 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Gm e pm atali neredeyse 1 saat oldu hala cevap bekliyorum ... pm atmak yerine bu nation olayı için verilen maile mail atmayı denedimi ? kc alıp mail atmanız yeterli dioduda XD [Bu mesaj yalaninizi tarafından 05 Aralık 2005 19:31 tarihinde değiştirilmiştir]
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 benim problemimi Nerden biliyosunuz ki[signature][hline]myBraweFRiend
Öne çıkan mesajlar