RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ELEMENT GÜVENLIK BILGI FORMU Element : Kadin Sembolü : WO Atom agirligi : 53,6 kg olarak kabul edilmistir ancak 40 kg'dan 200kg 'a kadar degisik çesitleri bulunmaktadir. Bulundugu yerler : Gezegendeki tüm kirsal ve kentsel alanlar Fiziksel özellikleri 1- Yüzeyi renkli film tabakasiyla kaplidir. 2- Degisik sicakliklarda kaynar. 3- Bilinen bir sebep olmaksizin donar. 4- Özel ilgi gördügünde erir. 5- Yanlis kullanimlarda isirir. 6- Islenmemisinden siradan maden filizine kadar pek çok halde bulunur. 7- Dogru noktalara basinç uygulandiginda ürün verir. 8- Standard ölçüleri varsa da kolay bulunmaz. 9- Çekici özelligi nedeniyle fazla yaklasilmamasi önerilir. Kimyasal özellikleri 1- Altin, gümüs, platin ve diger kiymetli madenlerle yakin akrabaligi vardir. 2- Büyük miktarlardaki pahali maddeleri ve degerli taslari absorblayabilir. 3- Belli bir sebebe bagli olmaksizin patlayabilir. 4- Sebepsiz yere çikip gidebilir. 5- Likitlerde çözünürlügü yoktur fakat alkolle doyuruldugunda aktivitesi büyük oranda artar. 6- Dünyada bilinen en büyük servet indirgeyicidir. 7- Özellikle kapali alanlarda birarada tutulmalari tehlikelidir. Çok sayida birarada olmalari merkezi sinir sistemini etkiler. Genel kullanim alanlari 1- Genelde süs olarak. 2- Üretimde 3- Belli dozda kullanilmasi halinde rahatlamada büyük yardimci özelligi vardir. 4- Çok etkili temizleyici özelligi vardir. Testler 1- Saf numunesi dogal halde bulunabilirse rengi parlak pembeye döner. 2- Daha iyi bir numunesiyle kiyaslandiginda rengi yesile döner. 3- Kulaga zarar verdigi tesbit edilmistir. Potansiyel tehlikeleri 1- Tecrübesiz ellerde çok tehlikelidir. 2- Birden fazlasiyla ilgilenmek yasal olarak engellenmistir ancak degisik mekanlarda ve birbirleriyle direkt temas etmelerini engellemek kosuluyla bu yapilabilir. 3- Ayni mekanda, uzun süre birarada olmak, çesitli sakincalar olusturmaktadir. 4- Bagimlilik yapabilir ve tedavisi yoktur.[signature][hline]no signature... edik:ekleme [Bu mesaj RaidenXelRu tarafından 05 Aralık 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Potansiyel tehlikeleri 1- Tecrübesiz ellerde çok tehlikelidir. 2- Birden fazlasiyla ilgilenmek yasal olarak engellenmistir ancak degisik mekanlarda ve birbirleriyle direkt temas etmelerini engellemek kosuluyla bu yapilabilir. 3- Ayni mekanda, uzun süre birarada olmak, çesitli sakincalar olusturmaktadir. 4- Bagimlilik yapabilir ve tedavisi yoktur. burada bittim =)[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: 4- Bagimlilik yapabilir ve tedavisi yoktur. hastayim doktor...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim...
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hehe hoho, komik gelmedi bana napalim kısmet değilmiş bi dahakine inşallah, ayrıca evet acılmıstı[signature][hline]I'm not afraid of what you have just done But of what you've just become..
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: 5- Likitlerde çözünürlügü yoktur fakat alkolle doyuruldugunda aktivitesi büyük oranda artar. :tup:[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hehehe millet konu dışında kızları aşağlıyo kişiselde kızlarr kızlar diye ağlıyo anlamadım ben bu işi :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya nedersiniz bundan sonra yawww açulmıştı kardaş tarzından bişiler demeyelim. paticik gibi bi forumda bişeyim açılmış olmama ihtimali daima çok düşüktür.
dory Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 heh normal sartlarda "acilmıstı" diye uyuzluk yapmayabilirdim, malumunuz bi bağyan olarak hoşlanmadım ama napalim:)[signature][hline]I'm not afraid of what you have just done But of what you've just become..
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Whiskey, 05 Aralık 2005 23:21 tarihinde demiş ki: hehehe millet konu dışında kızları aşağlıyo kişiselde kızlarr kızlar diye ağlıyo anlamadım ben bu işi :)) hocam anlayabilirsen banada anlat walla :) guzel yazı dıye dusunuyorum birazda biz onlarla ugrasmıs olalım huh 8-)[signature][hline]no signature...
Öne çıkan mesajlar