Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Banamı öyle geldi? Yoksa harbi harbi oldumu.. 10 saniye aşkın sürdüde baya bir hissettim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 As Tv falan aç Olay Tv 'yi aç[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 yok öle bişi yaf duymadık biz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben hissettim ya, baya bi hissettim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hissetmedik ?[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Afedersiniz ya, arka sokakta kazı calısması var, dozerler yapıyormus, oha ya, harbi deprem gibi geldi, korktum.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love..
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ahahahahaha[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
_Mikael_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Korkma geçti :)[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 püfff valide peder fln bursada korktum be![signature][hline]Order Within Chaos....
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benim tanıdığım herkes Bursa'da ben daha feci tırstım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hayır ben daha dehşet tırstım xD[signature][hline]Order Within Chaos....
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Tamam sen daha uzaaa işersin[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Tıklama[/b]
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 lol mayhem lol :))[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
shimana Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 HÖH DEMEK İSTİYORUM MÜSADENİZLE. HÖH (KI NE HÖH)[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 pişt azınızı yel alsın[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
ovchinnikov Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 lol[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ehu :) mayhem sen fazla ewde oturma yaramıo sana :)[signature][hline] Babanizin Hostu Gibi Kullanabilirsiniz.
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Camı aç camı duman altı içersi her zaman ki gibi,fena yapmış seni!... =)[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
Anathema Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 rabbit beni ara aga ev noyu biliyosundur 251 84 47 o. telefonu olmasın ama (:[signature][hline]Sigara Icenlere Saygı Duy Onlar Bu Dunyada Misafirdirler...
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ahahuahua mayhem allah iilini versin ! :-P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr:
Öne çıkan mesajlar