mehmets Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşlar bir sorum var.Lvl 61 den sonra exp'in yarıya düşmesinin master skil ile bir alakası var mı acaba.Bazı forumlarda okuduğum kadarıyla Master skili açılmayan charların lvl 61'den sonra exp'inde bir azalma söz konusu olmuyormuş.Bilgisi olan lütfen acil yanıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Valla ben böyle bişi denemedim ama bence külliyen yalandır o[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: diye bi çocuk gördüm ares te adam muhteşem kasıo Apos partylerine alın bence 5 ok ta apos yatırıo pelerini de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 alaksı yok özellikle denedim 61 de master oldum hiç bir alakası yok ha bu arada 61 lvl olup master olamayan arkadaşlar var priestlar onlarada xp düşük geliyor[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDieR_oF_StaN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 evet doğru master olmassan exp düşmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 o zaman hangisi doğru :S master olmayan bi tane char gidip bişi kessin ss alsın bakalım :-P[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: diye bi çocuk gördüm ares te adam muhteşem kasıo Apos partylerine alın bence 5 ok ta apos yatırıo pelerini de var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yahu uydurmayın... Master lvl 60 da olunur... Exp penalty yani yanrım exp olayı lvl 61 de başlar. Master olup olmamakla expnin alakası yoktur. lvl 61 olan penalty'e dahil olur ister master questini yapsın ister yapmasın...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: SoLDieR_oF_StaN, 05 Aralık 2005 13:59 tarihinde demiş ki: evet doğru master olmassan exp düşmüyo Sallamayın yahu...[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Masterlıkla uzaktan yakından bir alakası yok..LvL 61 den sonra yarı exp alırsınız her yaratıkdan..[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yalan alakası yok... yok öle bişi...[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 1xx.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Beowolf, 05 Aralık 2005 13:58 tarihinde demiş ki: alaksı yok özellikle denedim 61 de master oldum hiç bir alakası yok ha bu arada 61 lvl olup master olamayan arkadaşlar var priestlar onlarada xp düşük geliyor hehehe gülünür zaten bende ondan priest bıraktım x de lwl 62 clan saolsun 62 ol master sin dedi de tırt :S clansız priest master olamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yok öle bişiy bizim Lee"yi lvl 61 de master yaptık master olmadan öncede 1 harpy 5500 ex di master oldu yine 5500 daha net ve açıklayıcı bişiy oldu dimi :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaniLLa_GirL Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 peki lvl 60 dan sonra master olunabilme hakkı dewam edio mu? mesela lvl 61 de ya da lvl 62 de?[signature][hline]Server: BeramuS Nation: El Morad Job: Rogue (Okçu yanii ;) ) Level: 61 Nick: Söleyemem :) _________________________ Server: Beramus Nation: El Morad Job: Priest (Battle Priest) Level: 50 Nick: VaniLLa_GirL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bezgin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 sallamayın öle bişey yok 61 den sonra master olsanda olmasanda exp yarıya düşer.[signature][hline]Başlık: HardTimes!.. Name: Dolma Nation:El Morad Job : Dassak LvL : 63 cLan : Ex Server: ARES Serin Gel!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 61 de master oldum böyle birşey sözkonusu değil ex yine yarım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar