mawiman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 arkadaş evde Pc göçtü Xp açılırken siyah bir görüntü ve görüntüde Güvenli mod, Bilgisayarı yeniden başlat gibi seçenekler var. Ben Güvenli mod veya hangi seçeneyi seçersem seçeyim Pc im yine bu görüntüyü açılıyor xp masa üstüne ulaşamıyorum nasıl düzelte bilirim Xp CD ni takarak çalıştırayım dedim yinede çalışmadı CD okumuyor biri leri bana Bios tan format at dedi ama Biostan nasıl format atılır bilmiyorum vardımcı olursanız sevinirim XP Pro. kullanıyorum[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 başlangıç disketi varsa onu koy sonra format c: yaz. ya da biosdan first boot device ı cd rom yap. xp cd sini koy.başlarken cd den önyükleme için bi tuşa basın der bas ve cd destekli aç xpyi üstüne tekrar kur.[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 biosdan first boot device ı cd rom yapınca Xp sinini kendi yüklüyor demi[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 o cd yi okumaya yarar,sonra sen izlettircen ona adımları.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yardımlarınız için tşkler saolun[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ne demek ,her zaman ;)[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar