Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaş evde Pc göçtü
Xp açılırken siyah bir görüntü ve görüntüde Güvenli mod, Bilgisayarı yeniden başlat gibi seçenekler var. Ben Güvenli mod veya hangi seçeneyi seçersem seçeyim Pc im yine bu görüntüyü açılıyor xp masa üstüne ulaşamıyorum nasıl düzelte bilirim

Xp CD ni takarak çalıştırayım dedim yinede çalışmadı CD okumuyor biri leri bana Bios tan format at dedi ama Biostan nasıl format atılır bilmiyorum vardımcı olursanız sevinirim
XP Pro. kullanıyorum[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
başlangıç disketi varsa onu koy sonra format c: yaz.
ya da biosdan first boot device ı cd rom yap. xp cd sini koy.başlarken cd den önyükleme için bi tuşa basın der bas ve cd destekli aç xpyi üstüne tekrar kur.[signature][hline]FİLTHY PLAY
when it rains the ground gets wet!

The Paticik Cup =o= II
Mesaj tarihi:
biosdan first boot device ı cd rom yapınca Xp sinini kendi yüklüyor demi[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Mesaj tarihi:
o cd yi okumaya yarar,sonra sen izlettircen ona adımları.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr...
severken kararlı sevilirken yeterli ol
her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol
  • Yeni Oluştur...