CastingFaiLed Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yine Faliyete GeçmişLer cz dekiLer Ben Bu Siteye Ne varSa Yapacam SaLdıracam Siteye Başka yoLu yok DDos KuLLanan ArkadaşLar vardır iLLaki bişi oLur En Azından laga sokar ... Yazan: pCBuyucu ( Kardeşim Giriş Yapmış Siteye Haberim yok :D )[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : :CastingFaiLed: LwL : 61 CLan : :CastingFaiLed: Race : Kasar Hood Np : 3.xxx Server : Cyhper [Bu mesaj CastingFaiLed tarafından 05 Aralık 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThEmIlItAn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yeni koxp 3 günlük deneme sürümü. 3 gün daha sıkın dişinizi sonra rahatız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 merak etme kospun da cracki var sınırsız kullanılmasını sağlayan oyun gene bomb.k olacak anlıcanız[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Dark_Soul, 05 Aralık 2005 21:04 tarihinde demiş ki: merak etme kospun da cracki var sınırsız kullanılmasını sağlayan oyun gene bomb.k olacak anlıcanız arkadas bu islerde tecrubeli bakin:D[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buffTR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zaten macroyu arastıranlarda turkler kullananların çogu da turk oyunu biz b.k edioz[signature][hline]ID:buffTR Lvl:6x Class:Shadow Knight clan:::Lasombra:: Np:3x.xxx Server:Cypher Irk:Orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @Cagr1 1-)hiç archer charım olmadı 2-)gittiğim cafedeki 10 kişiden 8 si kosp kullanıyo,yarısı banlandı hala kullanmaya devam ediyolar[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Valla ben charımdan vazgeçtim. Screenleri çekmeye devam ediyorum.Dayanma sınırım aşılırsa 61 level assasinimi feda edip açacağım.Cypher'de :_Unbreakable_: midir nedir.7/24 MACRO Cz'de. Gerek buradaki gerek oyun içindeki hiçbir GM bu duruma dur demiyor yeter artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar