loveboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Arkadaslar low class itemlerde +7ye kadar cok rahat getiriyorum.Sonra +7de item middle class gosteriyo buna hangi scrolldan basmak lazım ve yanma riski ne kadar? Middle classlarda (fp ve benzeri) +4e kadar kolay geliyo +5ve yukarısı icin hangi scroll kullanmak lazım? Bu arada tecrubeyle sabittir takı birleştirme olayında gerceklesme sansı cok cok dusuk denemeyin.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 36 Priest Karus np : 50 Clan : ResisTr Manner : 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 valla zor +8[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 low class +7 olunca bass middle classı zaten maliyeti ne kafa yorduguna degmez fp de aynısı bas gitsin :D[signature][hline]BuFFs_BuNNy server:ares job:paladin lvl 62 oldu ama yapıcak bişi yok 65 e devam:D np:ranking list acıldı arada bul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 +7 Nasıl basıyon sorması ayıp xD[signature][hline]Tanrıdan Diledim Bu Kadır Bu Kadar Dilek Bana Kısmet Değil Dızınde Yatmak Aman Aman Dızınde Yatıpta Yuzune Bakmak Aman Aman Gel aman aman yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün eriğiyor halına... Piskopatım Uleeee Tırşık Tırşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 3 tne low clas itemi teker teker bassan çok büyük ihtimal +7 oluo[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 low class +7 yapması cok buyuk ihtimal 2 itemde onda sonra middle class basmayın sakın %90 yanıyo tecrubeyle sabittir.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 36 Priest Karus np : 50 Clan : ResisTr Manner : 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 3 tane tamamen kırmızı bekleyin arkadsından blessed scrolle basın yoksa yanar :)[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 obi van tr +1[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 elcin anlayamadım seni? +1 den kastın?[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yoq aga senin dediine +1 veriom dedim :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Obi_WaN_TR, 02 Aralık 2005 18:09 tarihinde demiş ki: 3 tane tamamen kırmızı bekleyin arkadsından blessed scrolle basın yoksa yanar :) blessed upgrade scroll 1.8 milyondan?[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 36 Priest Karus np : 50 Clan : ResisTr Manner : 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi_WaN_TR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Bleesed Upgrade scroll iste baska bi adı varmı onuun 2.646.000 cıvarı satılan oalnla basıyonuz ama 3 4 tane +7 yapmanız lazım garanti icin eger 8 e basarken ilki yanıyosa 3 unude beklemeden basın tavsiye ederim wizard +8 cok yaptım bu sayede[signature][hline]Nick:Obi_WaN_TR Server:Ares Nation:El Morad Job:Kasar Hood Level:6X Clan:CHOSENs NP:1xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ne 1,8 i 3m e yakın o geçen aldım da :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 direk +8 alsam daha karlı olcam galiba :P[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 36 Priest Karus np : 50 Clan : ResisTr Manner : 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 katılıyorum ama neden bilmiyorum :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bence serverın boş olduğu zamanlarda dene sabah 8-11 arası mesela cypher bomboş oluyo... bi de şöle bi şey var 2 kişi aynı anda upgrade ediyo diyelim,ugrade edilen itemler +4 ve üstüyse 2 kişiden 1 nin itemi kesin patlıyo,o yüzden anvilin etrafı çok kalabalıksa upgrade işine hiç girme bence[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El_CiN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 ben bütün +8 lerimi kalabalık ortamlarda yapmayı teci ederim gösteriş kasıoz charisma lvlı artıyo :D[signature][hline]name :El_CiN server :Olympia nation :Karus class :Hunter NP ::P sanane :P müsic türü :Rap adamım dip notuzlar :La bu serverın da boqu cıqar valla :D Merak Ettim Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar Nerde Yanlış Yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 bu muhabbetin uzerine oyunda birisi bana bedavadan +8 maul verdi.eger burda nickimi gorup vermisse kendisine cok tesekkur ediorum onun sayesinde ilk defa +8 (yanan ışıklı hemde mavi)bi itemim oldu.[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 36 Priest Karus np : 50 Clan : ResisTr Manner : 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 şuana kadar 50+ wizard +8 yapmışım dır ve +8 geçerken hiç zorlanmadım[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: DeBuffAndHeal, 02 Aralık 2005 22:51 tarihinde demiş ki: şuana kadar 50+ wizard +8 yapmışım dır ve +8 geçerken hiç zorlanmadım nasıl yapıyon bizede anlat :P[signature][hline]id : Erdem17 Server : olympia lvl : 36 Priest Karus np : 50 Clan : ResisTr Manner : 25 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 öğrenmeye açığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 +8 için dikkat gerek, göz gerek. belli aralarda ve alvinde yüksek itemların yanması sırasında alvin reset yer. bu reseti gözünüzle görürsünüz. alvin in altında yuvarlak daire biçiminde bir halka çıkar o halka alvin in reset yedigini gösteriyor. resetten sonra ilk bastıgın item +8 olur. +9 olur +10 olur. şu varki o kadar karmaşada ilk basan sen olabilecekmisin ? :D bazen 1 2 saat beklerim çıkmaz. bazen peş peşe çıkar. yani kimse upgrade yapmazsa alvin her 2 saatte kendine reset atar. upgrade yapılıorsa yanan yüksek item larda alvini resetler. KO da gizli alvinler vardı ama KE de bitti :) KO dan kalan bilgilerimi paylaştım :D bol şans bol +8 li günler :)[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abidinn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Arkadaslar cümleten s.a der direk konuya girer :) Ben salamenter ve de wizard +1 upgradeleri yakma olmadan mümkünse tabi +8 staff haline getirmek istiyorum bu konuda pek bilgim yoq ne yaptımsa hep yandı benim sansızlıgım mı yoq sa hep bana mı rastlıyo anlamadım bu konuda bana bilgi saglarsanız ve de yardımcı olursanız cok sevinirim elimdeki staff la 400 dmg vuruyom cok azz lvl 50 olmama rahmen lütfen bana yardımcı olun Simdiden tsk ediyorum Saygılarımla Abidinn Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PSX Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 +7 ye kadar normalle basılıyo zaten ama high olan uprahe itemleri +8 gecerken kesinlikle trina yoksa %20 ihtimal blassedle basma[signature][hline]Nick : endles_nightmare Job : arch mage lvl : 6x np : ??????? Server :aress Clan : kafama göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Yabancı bi sitenin ko forumlarına giriyorum,adamlar şöle demiş anvilin belli bi upgrade sistemi var ama,10 dakkada bi değişiyomuş,ayrıca anvilde upgrade yaparken oyundaki her id için servera data packetleri gönderiliyor,forumlardaki adamlardan 1 ide(Usa da bilg. müh. miş) servera gönderilen packetleri değiştirip her item %100 şansla +10 yapılabilir demiş,ne kadar doğru bilmiyorum tabi[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar