Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 [signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bravo ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ben anlamadım bişi =P bilmiom kusura kalmayın :D[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Güya dalga geçmişler işte. O ortamda öyle bişey yapsan kaç kılıç batırırlar acaba. Biride Knightonline diye isim koymuş o daha bi ilginç. Paticikler böyle olduysa ben almıyım saol.Ben öküzdepmesi olacam.[signature][hline]SAÇMALIYOSAM UYAR BENİ Buzkiprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bence imzana bak bi sen. saçmalıyorsun. knightonlien denen adam gürcü bi vatandaş bizlen alakası yok. ctara ss alalım die yapmadı o yapmış ben gordum bu oldu. ha sen ben öküz depmesi olmak istiom diosan öle ol[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Buyse en sağdaki skill ne işe yarıyor bir türlü anlıyamadım !![signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 rez skili. yuzde 1 verio giden xpnin :)[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 20+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar