Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bassist arıyoruz grubumuzun adı jester, sitemiz jester.garaj.org, grup hakkında bilgi ordan da alınabilir (lütfen sitedeki kayıtlara bakıp da ben bu grupta çalmam demeyin kayıtlardaki kadar rezalet çalmıyoruz :) in flames ağırlıklı olmak üzere death metal çalıyoruz grupta nerdeyse herkes 18 yaşında, yaş aralığı fazla artmasın diye bu civarda birileri olursa çok güzel olur yanlış anlaşılmasın, bunun sebebi ilgi alanlarının fazla değişik olmamasıdır, kafa dengi insan aramamızdır. çok iyi bass çalan birine de ihtiyacımız yok, in flames çalabilecek derecede ayrıca oturup muhabbet edebileceğimiz birini arıyoruz, çalıp gidecek değil ha ayrıca herkes istanbulda, stüdyoya taximde gidiyoruz bu da ek bilgi olsun. (arkadaş arıyorum gibi oldu ama neyse :p)[signature][hline]In flames we trust. [Bu mesaj Revangelis tarafından 04 Aralık 2005 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 muzik zevki dışında her şey uyuyor.[signature][hline]80ler... herkese yetecek kadar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 müzik zevki de önemli birşey tabiki(: (çaktırmadan up :p)[signature][hline]In flames we trust. [Bu mesaj Revangelis tarafından 05 Aralık 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 tuzla cezaevinde yatmıyo olsaydım gelirdim valla[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 haftasonları yapıyosanız studyoyu olabilir aslında =/[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 haftasonları yapıyoruz genellikle pazar günü[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ee ben şunu bi upliyim hala bulamadık (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar