Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kal-Online

HitokiriBattousa

Öne çıkan mesajlar

Abi ben zaten oynuyorum level37 warirorum vardı full g40 set +11 g40 sword fln vardı geçen kış şifreyi fln unuttum yeni açtım balık tutom 3*24 saattir :P
1 Eel
4 sea bream
4 salmon
90 mackarel
200+ goby oldu :P para kasmayıo bilioz lol
valla KO gibi oyun arıodum aklıma başka bi oyun gelmedi oynuom ...

bide archer da statları neye verceğimi bilmiom warrior oynadığım için eskiden[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

SadGamer hacı 6 sea bream 3 eel 500+ goby 250mackarel 20salmon 1 speedup
2 boş trinket 1 magical attack talisman 1 psychal attack talisman var satabilirim

Nick --- EElcin[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

Birader Exaltedcim sen onu bunu bırak ben bi ara sana Cd aldığım gibi SilkRoad Online'yi getiricem o zaman gör kanka mmorpg nasıl olur mükemmel lan bence hiç kasma bırak direk Kal-Online'yi...

www.silkroadonline.net[signature][hline]It's simple; just focus and cast...

Alexian the High Mage..
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam kanka o da olurrr :) bırakıom 7 gündür fishinge lol :):) Ozanda bırakıo level 18 oldum...

Bu hafta sonu elçinle sinemaya gidioz aga bugün okeyde iddaaya girdik yendik ozanla :D zaten sömestr geliyo ;););) dağıtırız onlineları[signature][hline]Bekleyişlerimin Içine Hapsettigim Özlemlerim Vardi,Nicedir Kimseyle Paylasmadigim,Hüzünlerim,Iyiki Geldin Aşk Hoşgeldin.
Sosyal ağlarda paylaş

kal-online'ı baya uzun oynuyorum ve 1 ay olmadan silkroadcılar dökülecek oyunda birisi topic açtı diye 15 kişi girdi sonra 15 kişi yeniden çıkacak değil mi?Hep böyle olmadı mı?Silmediğim MMO'lar WOW,UO,KalOnline,GunZ.Bu arada SikRoad yüklü ama pek beğenmedim.Ayrıca diğer oyunlardan feci kopya almış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...