UnholyOne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 silk road exe yi acıyorum bunda bi sorun yok. ama uzun sure beklememe ragmen ne server list gibi bişi cıkıyo , nede start die bi tuş. sadece launcher var başka bişi yok. ben işin içinden cıkamadım. serverları biz mi eklicez yoksa? simdiden tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 connecter gibi bişi çıkması lazım. serverlar oyuna girince listeleniyor zaten. makinan da bi problem vardır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 slider haklı makinada problem olabilir. acaba grafik kartı kaldırmıyo olabilirmi..[signature][hline]emrkck.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnholyOne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 walla sırf bu yuzden makinayı formatladım ama hala aynı tas aynı hamam. bi değişiklik yok. "Please execute Silkroad.exe" die hata verdi. duzeltme işlemini yaptım tarif edildiği gibi ama bişi değişmedi. connect , start , bağlan die bir tuş yok nasıl oyun bu öle kafayı yemek üzereyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar