Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar..lütfen artık bana özel mesaj atmayın siteden..ben bana gelen tüm id leri server bilgileriyle birlikte bugün saat 14:00 gibi Blackwinds'e ilettim.bundan sonrası ona kalmış..en yakın sürede hallediceğini umuyorum..[signature][hline]server:Ares Level 61/Mage %95 Np:130k+ Clan:YOK AK dip not: Sacred'tan atılmadım..kendim çıktım..inanmayan sorar ujio/puppet kim varsa eziklerle ugrasılmaz^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Mare Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 poli benimkini gönderirmisin lütfen Son olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 eyvallah.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sağol ama benim sorunum zaten çözüldü.. 12 haneli koymuştum şifreyi, max 11 haneli oluyomuş son rakamı silince kabul ediyo şifreyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanick Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 sorun eline şifresi dahi geçememiş insanların sorunu .. şifre yok gelmedi mail henüz.. derdimiz o bizim ..[signature][hline]ares lvl 61 preist - buffer hala paladin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mrb. ulemm seni clandan atanın anlını karışlarım kim atabilir seni clandan :D sataşan varsa çağır 1 vs 1 yapım :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buyuk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 slm benimde şifre sorunum var benim junk maile gelen şifre sillinmiş ve yeni şifre isteyemiyomda benim mailime lütfen yeni şifre göndersinler ama şimdi hala eski şifreyle oyuna girebiliyom fakat siteye giremiyom proxyden yeni ip bulursanız oradan şifre değişme link i acılıyomus bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Tşk poli ;)[signature][hline]Server: Diez x 2 LvL: 56 / 55 [ Ah Bir 60 Olsam :( ... ] Race: Mage / Rogue Clan: Yok / Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Mrb. Bu sorundan dolayı bende giremiyorum 5 gün oldu kondesime giremiyorum :(( msn ime yeni pasword gelmedi bekliyorum ama nedenini bilen biri var mı yardım istemiyorum rica ediyorum :P nick : kondes nps : 152k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Polifonik saol...umarım hallolur[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuFFeT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 belyer su anda forgot paswordden şifresine ulasabilen biri warmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanick Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 hayır hala gelmemiş :([signature][hline]ares lvl 61 preist - buffer hala paladin olamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kondes Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 bende ulaşamıyorum + forgot pasworda girdiğimde bana your account reset diyor vs vs .. lanet olsun keşke değiştirmek istemeseydim :((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killforme Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben pek inanmıyorm kimsenin ilgilenecegini.... boyle sorumsuzluk olmaz madem sorun var database de 4 gun 5 gun rollback atarsın biseyler yaparsın..... ayıptır yaa emek verdik charlara ama elimzdeki de gitmis... allah bilir charlar geşlince item fln da kalmamıstır uzerımızde tam mavra olur oyun .... o zmnda 6x charlarla worm kovalarız ... teşekkur ederiz K2[signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 -blademaster- Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyrexx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 saol poli eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killforme Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: kondes, 04 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: bende ulaşamıyorum + forgot pasworda girdiğimde bana your account reset diyor vs vs .. lanet olsun keşke değiştirmek istemeseydim :((((( bircok kisi sifre degistirmeye calıstı fakat giremiyo... bazı arkadaslar da benim gibi hicbirsey deistirmedi fakat biz de giremıyoruz ... sorumsuzluk yaparlar para almaya gelince almayı bılırler ..[signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 -blademaster- Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyrexx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: killforme, 04 Aralık 2005 19:10 tarihinde demiş ki: said: kondes, 04 Aralık 2005 19:07 tarihinde demiş ki: bende ulaşamıyorum + forgot pasworda girdiğimde bana your account reset diyor vs vs .. lanet olsun keşke değiştirmek istemeseydim :((((( bircok kisi sifre degistirmeye calıstı fakat giremiyo... bazı arkadaslar da benim gibi hicbirsey deistirmedi fakat biz de giremıyoruz ... sorumsuzluk yaparlar para almaya gelince almayı bılırler .. premium alırken maile çat die gelior aldık paranı die ama şu an elde var = 0 tbr k2[signature][hline]lvl : 6x nick : alice server : cyper lvl :6x nick: lizard_ lvl :6x nick: heerpessimplex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
killforme Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ya anlamıyorm ben hack mi yedim yoksa sizle benzer bi durum mu??? ben eski sifremden memnununm yaa.. ben niye giremiyorm .. offf sinirlerim acaip bozuldu yaa :'([signature][hline]server:Cypher LvL:62.%34 -blademaster- Nick :KillForMe: Clan:CreepingDeath (daıldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 poli konuyla alakası yoq ama bugün dalgasıan dk party dedim alıyodum seni zaten yanımdaydın şaka dedim ciddiye aldın benim char feda olsun sana :S kanka üzüldüm ama ...[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rosh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ya beyler ben sunu anlamıyorum bu empıre cıktıgından beridir. oyun bayabiiii bozuldu benim anlamadıgım su eskısı gıbı dogum tarihiyle biz belırleseydıkyya daha iyi olmazmıydı eskı koye yeniii adet cıkmıs sankı ? yenilikler yapıldıkca benim carım vardı 55 lık asasn heck yoluyla elımden aldılar eskıden gene bole seyler yoktu ner saktekarlar var beni bulmus yyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bende giremiom şifre de değiştiremedim. poli sana ID mi vermedim ben ne yapacam şimdi :((( server:ares nick:_KILLER_KIT_ lvl:6x arc :D jop:mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeXY Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 gelen giden yok hala[signature][hline]NICK:SeXSiBiSi JoB:Paladin lvl:6x Np:2XXXX IrK:ELMoRaD SeRVeR:Ares Clan:The Others žaLMa BeNi KaRŞıNa KaN KaRıŞıR GöZ YaŞıNaž Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 biz verdık id lerı ama Gm ne saman ılgılencek baqalım.yada sifrelerımızı alabılcekmıyız.[signature][hline]Name : wildrain Clan : UknighteĞ Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Np :1xxxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_KILLER_KIT_ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 YENİ Bİ SİTE VERDİLER :D Bİ MAİL ATACAM [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoHaA Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 keşke değiştirmek istemeseydim şu şifreyi ya :((((( hala mail gelmedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar