Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haclenenlere bilgi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben danıştım ona en az 62 levellik adamın charının şifre ve ID sini istedi :S güvenemedim vermedim[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Server:Ares
Level:61(Shadow Vain)
Np:72k da kaldık level kasıyom
Clan: Recruits
Mesaj tarihi:
benimde arkadaşım var şifresini ve Id sini verecen +10 chitin shield veriyo nick i _LiGhT_DrAgOn_ :PPP[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Mesaj tarihi:
rotten_pit de olabilir cünkü dün ben oynamıyodum
arkadaşa pm atmış bak şimdi demiş benim car dc olmuş ve aldığım itemleri tekkaradan almış
Mesaj tarihi:
Ben de bu adamla dün konuştum ama accountum hakkında hiçbir bilgi wermedim bu sabah kalktığımda hacklenmiştim ve şimdi de şifrem bile değişmiş[signature][hline]Nick= Qkeyy
Level= 60
Clan= Death Stare
Nation= Şu yeşil olanlar
Mesaj tarihi:
said:
buyuk, 04 Aralık 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
ip sinden takip ettiriyom hackerslara bütün imkanlarımı onu sikmeye harcıyom şimdi az cok birşeylere ulaşıyom onun için cok kötü olacak bu yaptığı işten dolayı başına büyük bir iş aldı fakat farkında bile değil

umarım başarılı olursun
Mesaj tarihi:
istediğin kadar takip et 1 şey yapamazsın acemi hacker :D[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_
Mesaj tarihi:
said:
Inconsiderate, 04 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
O rotten_pit olmasın bana da dün şüpheli sorular sordu

ares serveri rotten_pit nick ırk orc elemanı diyorsanız kendisini tanıyorum eger oysa szie yardım ederim kim oldugu konusunda.[signature][hline]In The End
Mesaj tarihi:
aga bu adam hackledigi carlarla oyuna girip onlarin friends listesindekilere yada clandakilere pm atiyo onlari dolandirmaya calisiyo.bence bu adamin nicki NNCS orc mage.
  • Yeni Oluştur...