buyuk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 rotten_tr bu [email protected] msn sini kullanan adamın oyundaki adı rotten_tr mağdurlarına duyurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben danıştım ona en az 62 levellik adamın charının şifre ve ID sini istedi :S güvenemedim vermedim[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inconsiderate Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 O rotten_pit olmasın bana da dün şüpheli sorular sordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 benimde arkadaşım var şifresini ve Id sini verecen +10 chitin shield veriyo nick i _LiGhT_DrAgOn_ :PPP[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buyuk Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 rotten_pit de olabilir cünkü dün ben oynamıyodum arkadaşa pm atmış bak şimdi demiş benim car dc olmuş ve aldığım itemleri tekkaradan almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inconsiderate Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Ben de bu adamla dün konuştum ama accountum hakkında hiçbir bilgi wermedim bu sabah kalktığımda hacklenmiştim ve şimdi de şifrem bile değişmiş[signature][hline]Nick= Qkeyy Level= 60 Clan= Death Stare Nation= Şu yeşil olanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: buyuk, 04 Aralık 2005 20:09 tarihinde demiş ki: ip sinden takip ettiriyom hackerslara bütün imkanlarımı onu sikmeye harcıyom şimdi az cok birşeylere ulaşıyom onun için cok kötü olacak bu yaptığı işten dolayı başına büyük bir iş aldı fakat farkında bile değil umarım başarılı olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iamLight Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 istediğin kadar takip et 1 şey yapamazsın acemi hacker :D[signature][hline]Nick:_LiGhT_DrAgOn_ Server:Ares Level:61(Shadow Vain) Np:72k da kaldık level kasıyom Clan: Recruits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatality Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: Inconsiderate, 04 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki: O rotten_pit olmasın bana da dün şüpheli sorular sordu ares serveri rotten_pit nick ırk orc elemanı diyorsanız kendisini tanıyorum eger oysa szie yardım ederim kim oldugu konusunda.[signature][hline]In The End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_buyuk_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 beni bu sayfaya yazı yazmaktan men etmişler sanırım küfür yüzünden arkadaş bu adamı bulalım itemlerimizi alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
help_me Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aga bu adam hackledigi carlarla oyuna girip onlarin friends listesindekilere yada clandakilere pm atiyo onlari dolandirmaya calisiyo.bence bu adamin nicki NNCS orc mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar