Sensible Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Jumanji'nin uzay versiyonu diyebiliriz :) Sinemada fragmanını görmüştüm,çok hoşuma gitti. Haftaya falan Vizyona giriyor galiba ülkemizde. Jumanji'nin yapımcısıymış gene yapan. Bu da sitesi: http://www.sonypictures.com/movies/zathura/[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Jumanjiyi severek izlemiştim. Bunu da merakla bekliyorujm[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 çok iyi filmdi ya ilkini aratmıyor kesinlikle hahaha süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar