nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Slm. Nasıl karar verdin buraya gelmeye?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: nileppezdel, 03 Ekim 2005 21:19 tarihinde demiş ki: Slm. Nasıl karar verdin buraya gelmeye? yöng=)? ilk defa bole bi soru soruldu yeni gelene =9[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Alıntıla
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tanımak lazım aramıza gelenleri, ne yer ne içer, en sevdigi film, ıssız bi adaya düsse yanına alacagı 3 şey vs vs..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 @unac: Bi arkadaş üye olcaktı sayemde de acaba o mu diye kontrol etmek için :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 03 Ekim 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Alıntıla
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bu arada unuttum ben, hoşgeldin şekerim[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 03 Ekim 2005 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla
Polly Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oşgeldin[signature][hline]Dawn of a new day Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Zep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hoşgeldin[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]DN 41 Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 slmzzz sende hozzzgellldiinizzz[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 mirabaa[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Alıntıla
TuCee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hoşbuldukk....[signature][hline]Öldüğümü kimseye söyleme meleğim... Bütün karanlğını ört üstüme...Suskunluğumun kulaklarımı parçalayan bu sessizliğine son ver ve götür beni Siyahlar Giymiş Melekler Şehrine Alıntıla
Polly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hoşgel[signature][hline]Günün doğuşu hiç bu kadar güzel olmamıştı.. Sıradan bir hikaye.. Lonely Alıntıla
TuCee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hoşbulduuk..[signature][hline]Öldüğümü kimseye söyleme meleğim... Bütün karanlğını ört üstüme...Suskunluğumun kulaklarımı parçalayan bu sessizliğine son ver ve götür beni Siyahlar Giymiş Melekler Şehrine Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 slm tucee[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
TuCee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 slmm[signature][hline]Öldüğümü kimseye söyleme meleğim... Bütün karanlğını ört üstüme...Suskunluğumun kulaklarımı parçalayan bu sessizliğine son ver ve götür beni Siyahlar Giymiş Melekler Şehrine Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 hg[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.