powerON Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 selam bn geldiim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
powerON Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kopmaya geldim bende[signature][hline]Buzi, 25 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki: Çok yaşlı olması gerekmez,babam yaşında olsa gene veririm. Bu saygıdır,bu sizin nasıl yetiştirildiğinizin göstergesidir. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bende sizlere daha yeni katıldım herkeze selamlar [Bu mesaj wolfrealm tarafından 26 Ekim 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hoşgeldiniz selamlar,[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hoşgeldiniz.[signature][hline]:0) ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hoşgeldın selam kop bakalım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bugünlerde de herkes kopmaya geliyor kardeşim.. Bi ben kopamadım! Var mı kopan? :tebrikz:[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Bu arada hoşgeldin.. ;)[signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kop abi:) hoşgeldin..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 altalta mesaj atmanı yeni olmana bağlıyoruz:), balonun çabuk patlasın...[signature][hline]Follow the Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hoş gel tabii[signature][hline]When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hoşgelmişen :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: cursed_one, 26 Ekim 2005 12:34 tarihinde demiş ki: hoş gel tabii boş gelmesinden iyidir demi ?[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timoo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kesinlikle[signature][hline]azkeryuss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
timoo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hoşgeldin[signature][hline]azkeryuss Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :tebrikz:[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hoşgeldin. Ya biri Paticik'i kopulan bir mekan olarak mı tanıttı dışarıda nedir? Herkes kopmaya geliyo :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabataslak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: angband, 26 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: altalta mesaj atmanı yeni olmana bağlıyoruz:), balonun çabuk patlasın... Ben de bazen alt alta atıyorum.. :([signature][hline]DynamicK, 27 Haziran 2005 21:47 tarihinde demiş ki: elalem kişisel e yazacak bişiler cıksın diye özel hayatına şekil veriyor Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hoşgeldin :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hşgldn[signature][hline]DN 41 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hosgeldın[signature][hline]Yeni bir ortam,yeni bir heyecan www.gencx.net msn Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: kabataslak, 26 Ekim 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: angband, 26 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: altalta mesaj atmanı yeni olmana bağlıyoruz:), balonun çabuk patlasın... Ben de bazen alt alta atıyorum.. :( aaa sen yapma sen koskoca adam olmuşun balonun bile yok:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hg[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.