Sortilege Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Herkese Selamlar, Bu hafta ici istanbulda yada Ankarada wow box gözüne takılan arkadaslar warmı? Aral ithalat 5.party'i Aralıkta getiricegini sölüyordu ama sanırım yapamıcaklar. Bilgilendirirseniz sewinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 ankarada bana dost kitabevinde var dediler bilmiyorum doğrumudur. Migros D&R dene derim. Armada, MEsa plaza allah ne verdiyse ara :D olmadı send itten veya ukgames.com dan getirt.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yve Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Gecen gün Vatan Bilgisayarda komple bir raf wow ile doluydu..Bi kontrolet istersen..[signature][hline] ------------------------------- LVL 55 Paladin | BL | Janisarries ------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 suan aradim uzun suredir stocklarinda bole bi urun olmadigini soluyorlar...emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hangi vatanı aradınız bu arada?[signature][hline]Char : Serdarrr Server: Xig Lvl : 62 Nation: El morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bugün Ankara Dost'a gittim. Kızılaydakine, gördüğüm kadarıyla yoktu.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 05 Aralık 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadowone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 vatan a bizzat gittim az once,en son 2 hafta once varmis,sanirim bir sure sonra gelicek...suan yok(ayrica call center dan da dierlerini kontrol ettim) Bulan bir arkadas varsa,lutfen buraya yazsin bizde yararlanalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar