ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 kaliteli bir ortam isteyen takılsın lvl yazarlarıda yazıyor http://www.level.com.tr/forum/ tavsiye ederim.. [Bu mesaj ReeK tarafından 13 August 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 henuz yazı yazan bır level edıtoru gormedım forumlarında ... yas ortalaması cok dusuk sanırım ... ama baya da ıyı adam var ama ... mırc a benzıyo bence ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ningauble,jesus,selçuk islam felan yazıyor.. snn den çok kişi var ondan bayağı sululuk oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bencede seviye çok düşük[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 silphat... sen lvl forumlarındada aynı nıck mı ?[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Silphatos Iceheart 242 mesaj yazmışım 2 günde, yuh diyorum geveze hayvan ben.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 seviye çok düşükse niye 250 mesaj attın abi hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 En sevdiğm dergi olur 98 Ocaktan beri alırım kendilerini Level'inde o yüzden.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Üye olmayaüşendiim forumlar cook uzun gelio o üyelik sayfası onun patcikte hmn üye oluosn ne gsl yoksa üye olsam nlr yazarımda elimde 97 sayıları duruo(Annem atmasaydı:() Kalite düşük mü harbiden orda GARBAGE yoksa gitmem ama:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Yok.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 seviye düşük cidden. atılan msglara bakınca çoğunun yaşının küçük olduğu anlaşılıyor. seviye kelimesini yaş seviyesi olarak belirtmem lazım tabi[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Öyle demeyin ben küçükkende seviyeliydim. (En azından burnumu karıştırmazdım) :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yok ben yaş ortalaması olaraktan şeyetmiştim :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ya hepsi kötü değil bizden silphatos la ben varım. (O size yeter :D) Bazen seviyeli adamlarda çıkıyo. Yazarların olması iyi.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Edit:Hatta sende varsın :D [Bu mesaj blue_demon tarafından 13 August 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 fizban,disappear felanda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Seviye gercekten cok dusuk! Bir paticik forumu bulamazsınız orada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 paticik gibi forum var mı dünyada :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Tasarımını sevdim ama forum'un... Özenli hazırlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Öyle yavaş forumlara gelemiyorum ayrıca yazılım çok kötü.. kullanıcının altında yazdığı post sayısı gözüküyor heleki biri var aynı horace i kopyalamış konu dışında herkes bir üstteki kullanıcı hakkında yorum yapsın die forum açmış lol[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 c.d diye biri o konuyu açan,adamlara sizi kınıyorum dedim adamlar ; -hAdİİ l€m KenK O koNU sNN de Vadı b@b *SNN'ye 99dan beri kayıtlıydım öyle konu görmedim gören varsa uyarsın ama bence yoktu.Adam seviyesiz değil sadece yalancıda hafiften.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Snn'de yoktu öyle bir konu burdan çalmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Şu an dinlediğiniz şarkı threadi var birde sadece arak :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Adam başlığıda aynı atmış bu arada yeni gördüm.Tamemiyle aynı başlık.Verdim cevabını.Birde özelden küfür edip yalancılıkla suçladı beni hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 o ne ya gırdım larva marva yazıyo yaws sevmedım bayık geldı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 staradam alemsin auhau[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar