ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 kaliteli bir ortam isteyen takılsın lvl yazarlarıda yazıyor http://www.level.com.tr/forum/ tavsiye ederim.. [Bu mesaj ReeK tarafından 13 August 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 henuz yazı yazan bır level edıtoru gormedım forumlarında ... yas ortalaması cok dusuk sanırım ... ama baya da ıyı adam var ama ... mırc a benzıyo bence ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ningauble,jesus,selçuk islam felan yazıyor.. snn den çok kişi var ondan bayağı sululuk oluyor
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Bencede seviye çok düşük[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 silphat... sen lvl forumlarındada aynı nıck mı ?[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Silphatos Iceheart 242 mesaj yazmışım 2 günde, yuh diyorum geveze hayvan ben.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 seviye çok düşükse niye 250 mesaj attın abi hehe :)
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 En sevdiğm dergi olur 98 Ocaktan beri alırım kendilerini Level'inde o yüzden.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Üye olmayaüşendiim forumlar cook uzun gelio o üyelik sayfası onun patcikte hmn üye oluosn ne gsl yoksa üye olsam nlr yazarımda elimde 97 sayıları duruo(Annem atmasaydı:() Kalite düşük mü harbiden orda GARBAGE yoksa gitmem ama:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Yok.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 seviye düşük cidden. atılan msglara bakınca çoğunun yaşının küçük olduğu anlaşılıyor. seviye kelimesini yaş seviyesi olarak belirtmem lazım tabi[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Öyle demeyin ben küçükkende seviyeliydim. (En azından burnumu karıştırmazdım) :D[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo!
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 yok ben yaş ortalaması olaraktan şeyetmiştim :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
blue_demon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Ya hepsi kötü değil bizden silphatos la ben varım. (O size yeter :D) Bazen seviyeli adamlarda çıkıyo. Yazarların olması iyi.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com fithos, lusec, wecos, winosec Nooooo! Edit:Hatta sende varsın :D [Bu mesaj blue_demon tarafından 13 August 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 fizban,disappear felanda var
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Seviye gercekten cok dusuk! Bir paticik forumu bulamazsınız orada :)
Phlox Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 paticik gibi forum var mı dünyada :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Tasarımını sevdim ama forum'un... Özenli hazırlanmış
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Öyle yavaş forumlara gelemiyorum ayrıca yazılım çok kötü.. kullanıcının altında yazdığı post sayısı gözüküyor heleki biri var aynı horace i kopyalamış konu dışında herkes bir üstteki kullanıcı hakkında yorum yapsın die forum açmış lol[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 c.d diye biri o konuyu açan,adamlara sizi kınıyorum dedim adamlar ; -hAdİİ l€m KenK O koNU sNN de Vadı b@b *SNN'ye 99dan beri kayıtlıydım öyle konu görmedim gören varsa uyarsın ama bence yoktu.Adam seviyesiz değil sadece yalancıda hafiften.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Snn'de yoktu öyle bir konu burdan çalmışlar.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Şu an dinlediğiniz şarkı threadi var birde sadece arak :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
StarAdam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Adam başlığıda aynı atmış bu arada yeni gördüm.Tamemiyle aynı başlık.Verdim cevabını.Birde özelden küfür edip yalancılıkla suçladı beni hıyar.
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 o ne ya gırdım larva marva yazıyo yaws sevmedım bayık geldı[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 staradam alemsin auhau[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan...
Öne çıkan mesajlar