Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level Forumları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kaliteli bir ortam
isteyen takılsın lvl yazarlarıda yazıyor

http://www.level.com.tr/forum/

tavsiye ederim..

[Bu mesaj ReeK tarafından 13 August 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
henuz yazı yazan bır level edıtoru gormedım forumlarında ...
yas ortalaması cok dusuk sanırım ...
ama baya da ıyı adam var ama ...
mırc a benzıyo bence ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Mesaj tarihi:
silphat...
sen lvl forumlarındada aynı nıck mı ?[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Mesaj tarihi:
Silphatos Iceheart 242 mesaj yazmışım 2 günde, yuh diyorum geveze hayvan ben.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
En sevdiğm dergi olur 98 Ocaktan beri alırım kendilerini Level'inde o yüzden.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Mesaj tarihi:
seviye düşük cidden. atılan msglara bakınca çoğunun yaşının küçük olduğu anlaşılıyor. seviye kelimesini yaş seviyesi olarak belirtmem lazım tabi[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Mesaj tarihi:
yok ben yaş ortalaması olaraktan şeyetmiştim :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Mesaj tarihi:
paticik gibi forum var mı dünyada :)[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Mesaj tarihi:
Öyle yavaş forumlara gelemiyorum ayrıca yazılım çok kötü.. kullanıcının altında yazdığı post sayısı gözüküyor heleki biri var aynı horace i kopyalamış konu dışında herkes bir üstteki kullanıcı hakkında yorum yapsın die forum açmış lol[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Mesaj tarihi:
c.d diye biri o konuyu açan,adamlara sizi kınıyorum dedim adamlar ;

-hAdİİ l€m KenK O koNU sNN de Vadı b@b

*SNN'ye 99dan beri kayıtlıydım öyle konu görmedim gören varsa uyarsın ama bence yoktu.Adam seviyesiz değil sadece yalancıda hafiften.[hline]Silphatos Iceheart

• Yeni Oluştur...