Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Level Forumları

ReeK

Öne çıkan mesajlar

henuz yazı yazan bır level edıtoru gormedım forumlarında ...
yas ortalaması cok dusuk sanırım ...
ama baya da ıyı adam var ama ...
mırc a benzıyo bence ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ...
Sosyal ağlarda paylaş

Üye olmayaüşendiim forumlar cook uzun gelio o üyelik sayfası onun patcikte hmn üye oluosn ne gsl yoksa üye olsam nlr yazarımda elimde 97 sayıları duruo(Annem atmasaydı:()

Kalite düşük mü harbiden orda GARBAGE yoksa gitmem ama:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

seviye düşük cidden. atılan msglara bakınca çoğunun yaşının küçük olduğu anlaşılıyor. seviye kelimesini yaş seviyesi olarak belirtmem lazım tabi[hline]the next time you feel like complaining to your chaplain or your lover about how miserable your life is, be thankful you are not cursed with the three terrible karmas - beauty, riches, and fame
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hepsi kötü değil bizden silphatos la ben varım. (O size yeter :D) Bazen seviyeli adamlarda çıkıyo. Yazarların olması iyi.[hline]Your RPG Source - www.rpgcorner.com
fithos, lusec, wecos, winosec
Nooooo!
Edit:Hatta sende varsın :D

[Bu mesaj blue_demon tarafından 13 August 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle yavaş forumlara gelemiyorum ayrıca yazılım çok kötü.. kullanıcının altında yazdığı post sayısı gözüküyor heleki biri var aynı horace i kopyalamış konu dışında herkes bir üstteki kullanıcı hakkında yorum yapsın die forum açmış lol[hline]KinGpiN the striked sazan
Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki:
kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice.
antin, kuntin, gugurigu filan...
Sosyal ağlarda paylaş

c.d diye biri o konuyu açan,adamlara sizi kınıyorum dedim adamlar ;

-hAdİİ l€m KenK O koNU sNN de Vadı b@b

*SNN'ye 99dan beri kayıtlıydım öyle konu görmedim gören varsa uyarsın ama bence yoktu.Adam seviyesiz değil sadece yalancıda hafiften.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...