Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Nokia 3650


XanThie

Öne çıkan mesajlar

Alalı tam 1 ay 4 gün oldu . Cillop gibi Tertemiz. Birkere bile bozulmadı . çiziksiz . neredeyse hiç kullanımamış gibi. Kapağında 1 çizik bile yok. Zaten değişen kapak bilmiş olduğunuz gibi.
2. El demek imkansız. İçini açarsanız bir gram toz bulamazsınız. Yani bende niye sattığımı bilmiyorum . ama Resim çekmek ve video kaydetmek pek hoşuma gitmedi ben öle şeyleri sevmem. herkesin zevkleri farklı eğer bu telefonu istiyorsanız. bu topiğe mesajlarınızı bekliyorum. Ciddi olanlarla iletişime geçicem.
Ayrıca şunu söylemeliyimki büyük olmasına rağmen inanılmaz hafif!

Özellikler:

Nokia 3650:
Görüntü yakalama ve oynatma
Durağan görüntüler
Multimedya mesaj
Java? MIDP 1.0
Bluetooth
Büyük renkli erkan
tri-band dünya telefonu
Polyphonic zil sesleri

+özellikler için:

http://www.nokia.com.tr/id2273.html ' e tıklayınız!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Mordrac_, 13 August 2003 23:28 tarihinde demiş ki:
Satmak istemen cok yazik olmus, bu telefonla aklina gelen herseyi yapabilirsin. Tek kotu yani buyuk olmasi.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.

GAza geldim satmicam BAna NAsıl müzik dinşeyebileceğimi veya RAdio dinliyebilirmiyim onu annat!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XanThie, 14 August 2003 00:42 tarihinde demiş ki:
O zmn bana Buna nasıl MP3 download edeceğimi veya nasıl mp3 çalacağımı söylermisin?


Ilk once gidip kendine bir nokia kulaklik aliyorsun. Illa mp3 player yuklemene gerek yok, mp3leri direk telefona yolluyorsun, kendisi wav formatina ceviriyor, kalitesinde bir fark olmuyor. Recorder'dan dinleyebiliyorsun. Mp3 player yuklemek istiyorsan bi de onun crackini bulman lazim. Ama telefonun 16 mb hafizasi oldugu icin fazla sarki yukleyemezsin. Ek flash rom tekman lazim.

Muzik dinlemek icin ergonomik bir telefon degil aslinda. Nokia'nin kendinden mp3 calarli telefonunu satabilmesi icin buna yeterli ozellikleri koymamislar.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehu ben su an 'Activeviewer' diye bir program yuklemek uzereyim. Bunla cepten direk bilgisayara baglanip bilgisayari kontrol edebiliyorsun. Desktopun ekraninin aldigi kadarini gosterebiliyor, yon tuslariyla desktopta istedigin yeri gorebiiyorsun, istedigin programi acabiliyorsun vs... Gprs uzerinden.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...