Anathema Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 h.g. de canımcekti şimdi be :D[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Alıntıla
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]-Aşk, sona erene kadar değeri bilinmesi gereken kavramdır. -Soy una perdedora.. -Gerçek efsane topik! -Nightmare Before Christmas Alıntıla
trash_ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2005 hoşgeleee[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Alıntıla
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 güzel[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 slm[signature][hline]AreYouGay Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 slm[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 welcomeee :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Bedava Kosp Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.