pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hoşgeldin[signature][hline]o yana da bu yana da salla..evir çevir kıvır çevir salla..salla salla salla salla titret!!ne kadar sallarsan salla, benim olacan sonunda! Alıntıla
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 hoşgeldin.. emirede selamlar :)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Alıntıla
ChEnGy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 degısık bı sınerjı olmus ıste takıl kafana gore :))) bu arada arkadaslar bu benım yenı nıck charı degıstırdım burdakınıde degıstırım dedım :)[signature][hline] Name:C_H_E_N_G_Y Clan:fire_of_the_anotolian Server:ares lvl : 50 Nation: Human Job:mage Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hosgeldin[signature][hline] | ALT+S İşte Hayat | Biz gerçekten bir kukla sahnesindeyiz: Kuklacı Felek usta, kuklalar da biz. Oyuna çıkıyoruz birer, ikişer ikişer; Bitti mi oyun, sandıktayız hepimiz. Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 -hg-[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 hgeldin..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi.. malik dixon Alıntıla
Meloshka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 bakalım balon gitmiş mi :p neyse umarm yeni gelenleri kolaylıkla kabul ediyrsnzdr Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 gider gider sorun deil o asagıda kızlar klubude var :)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Bedava Kosp Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.