Aware3___ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 size glade on en on u öneriyorum 5 dak da bi FISSLAR xD
WaSaBi_DieZ Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Arkadaşım burda konusurken adımı kullanmaktaki amacın nedir tam olarak anlamış degilim. Kuzen, lütfen bi daha benim adıma konusma. Seni tanımıorum bile.
Anatolia090 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Muhammed abi :) Hayran Kitlesi Hoşgör (:
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hahahh harikasın wasabi :D:D:D[signature][hline]Diez :_TikiTo_ [Playing] Olympia : JoNyBLaCk Alone Warrior :horace:
JackLiez Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 puhaha ay koptumm :P[signature][hline]Bir Zamanlar > Sylasher <
usher Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 zuhahahaha[signature][hline]dies/jackii/.:HunterR:./5xx dies/----/papermage/5xx
Zian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 @ topic Turkuaz a yazık oldu Husy e de cok yakısyodu hakediyodu böle bi liderligi.hangi sebeble neden disbandlandı bilmiyorum ama yazıkoldu neyse varanasi devem ettiriyor.Tr-kral-benim-Tr ile :D ne diyek hayırlısı olsun 2 3 haftalıkda olsa güzeldi... arkadslara basarılar @ wasabi alksdjlasjdlaksjdlkasdjlkj :) PS : ah LasombrA ah :(
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bazı clanlari disband ettiler ama hala +36 clanlar göruyorum ben. :(
Zian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 akıllı konus ulan yavsak herif derdim sana ama ona bile degmezsin insan sınıfına koymuorum seni ...[signature][hline]Eğer Ortada Kaybetme ihtimali Yoksa;Başarının hiçbir anlamı yoktur ... :)
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: erhann, 05 Aralık 2005 17:35 tarihinde demiş ki: İyi olmus turkuaz dagılması oh amk. turkuazın ne kadar turkuaz clanında adam varsa onnarında amk. Kıskananlar çatlasın (o clanda deildim ama )[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Bedava Kosp
Öne çıkan mesajlar