Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Hyundai Accent 95` Coupe Modifiye etmeye kalksam , - body-kitleri turkiyede bulabilirmiyim? - Ortalama ne kadar bir fiyat cikar ? - Bu isleri yapan yerler ( west coast customs :D gibi eheh) varmi ? - Hicbir bilgim olmadigi icin boyle bir ise girssem yardim edecek insan bulabilirmiyim ?[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 herşeyi bulursun o dediğin dükkanlarıda bulursun. misal antalyada var öyle yerler.turkiye profesyonel modifiye konusunda avrupanın önde gelen ülkelerinden.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 istanbulda bildiginiz yerle varmidir acaba ??[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 TR Tuning, Tuning Türkiye midir nedir, o tür dergiler al. Genelde buralarda reklamlar olur, oralardan sorarak başla. Tuning forumlarına üye ol, işi bilenlerle konuş, tartış, tanış. Bir altyapı ve ufak bir çevre oluşturduktan sonra modif işine gir. Aksi halde paranı çar çur edip sana pahalıya patlayacak hatalar yapman olası. Yapman gereken şey parçaları ve ustaları öğrenip, sana en uyumlu modifi yapacak en becerikli ustayı bulmak, o bakımdan "Ah şu parçayı da taksam, ya bir de bunu yapsam, şu dükkanda şu ucuzmuş oraya koşsam" şeklindeki bir yaklaşım zamandan ve paradan fazlasıyla çalacaktır. Aracı ve ayarlarını tanıyan, taktığı-çıkardığı şeyleri bilen bir ekipse, her zaman en ucuz seçenek olmasa da işin geneline baktığında en verimli ve uygun seçenek haline gelecektir. Son tavsiye, otorite sayılmam ama, modifiye edilecek araç güvenlik açıkları fazla olan bir araç. Şimdi kalkıp bunu saatte 300 km/h basacak hale getirmeden bu açıkları kapat ve çalışmaya yürür aksam ve frenlerden başla derim, aksi halde yaşayacağın bir kötü tecrübe ilk ve son kötü tecrüben olabilir.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Cafein ellerine saglik abi muhtesem aciklayici bir tavsiye yazisi cok tessekkur ederim.. acikcasi performans isini sonraya birakmak istiyorum, yeterince olum atlattim su ana kadar , frenler icin 1 haftada 3 kere servise girdi arac.. oncelik olarak gorunus degisikligi lazim , tekrar tessekkur ederim.[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Ne demek abi, dikkat edin kendinize yollarda. Bak aklıma ne geldi, Anadolu yakasındaysan, E5ten Haydarpaşa-Harem'e doğru inerkene Koşuyolu sapağının orada yoldan da görünür, Tepe Nautilus alışveriş merkezinin hemen arkasında CMS SHOP var, NFS Underground 2deki dış görünüş modifiye dükkanları gibi sarı, zaten tepesinde kocaman jant var reklam için. Oraya sormakla başlayabilirsin belki? Garantili değil ama fikir işte.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 http://www.racercorner.com/ Yukardaki siteye gir, istediklerini bulursun. Dükkanın sahipleri Onur ve Fatih arkadaşlarım. Eğer cidden böyle bir niyetin ve harcıyacak paran warsa profesyonel yardım alırsın.[signature][hline] Türk Oğuz Beğleri budun eşidin! Üze tenri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilinin torunun kem atatı? IllidanStormrage, bi zamanlar demiş ki: Dinciler nefes alıyo ooo ozaman biz almamalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 dogru soluyorsun cafein :D biliom zaten orayi ... sagolasin navyamphs bi girip goz atiyim..[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 yardim edicek cok insan bulursunda onemli olan ne kadar dogru yardim edebilecekleri :)[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2005 said: Quibble, 18 Kasım 2005 01:54 tarihinde demiş ki: bla bla bla... acikcasi performans isini sonraya birakmak istiyorum, yeterince olum atlattim su ana kadar , frenler icin 1 haftada 3 kere servise girdi arac.. ...bla bla bla JJ'cim cevap vermiyim diye tutuyorum kendimi dayanamadım :D "Ölüm atlatmalardan" şikayet etmişin öyle düşünüosan bence önce firen sistemini (en pahalısından) değiştir :-P Bence değiştirme tabi o ayrı.. böylesi çok daha zevkli... sen en iyisi kanca ve roket sistemi taktır (anladın sen) Neyse mor viperı modifiye etmende başarılar :D[signature][hline]MKC, 24 Kasım 2005 tarihinde "ya şundadır ya bunda" isimli çiftleşme programında dünya dışı gözlükleri ve kravatıyla uyumlu askılarıyla, tüm itirazlara rağmen trallalallala diye şarkı söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yosunum sikayet etmedim ben olurmu ole sey .. Her zaman dedigim gibi bugun olmeyecegiz de ne zaman olecez ??:-P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar