Maverick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Lixad, 10 August 2003 19:45 tarihinde demiş ki: 85 liyizde noluyor sanki bu sene öss yüzünden alamıycam seneye gene patlıycak bende.[hline]Alma? Mater? +1 hühü bide kardeşim ehliyet ehliyettir paşa gibi yolda giderken polis hööyt die çevirip lan bu ehliyet geçici hiç bi hata yapmamışsın şahane sürüosun ama geçici die tokatlicak hali yok bişi değişmio yani 18 yaşındaki trafik canavarları için değişebilir tabi =)[hline]Sic vic pacem, para bellum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Şimdi bu saçma değilmi farzet benim ailemin arabası yok 2 yıl boyunca hiç kırmızı ışıkta geçmemiş oluyorum bu vesileyle 20 yaşında ehliyet almış oluyorum? Nasıl herkese araba kullandırıp test'e tabi tutucaklar herkesin altına arabamı wercekler yoksa saçma bu akp'lilerin beynine fazla oxsijen gitmiyo sanırım saçma saçma şeyler yapıyolar.. Ben aldımda ne oldu benim içimde yoksa öküzlük hep centilmen olurum her şartta adam öküzse daha öncede denildiği gibi 2 yıl köprüyü geçene kadar ayıya dayı der sonra karşıya geçince ayı ayı ayı ayı diye bağırır.. 1 ayda hiç kursa fln gitmeden aldm ehliyetimi ohh ;))[hline]< V ò d à n > Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 kolay gelsın valla ehlıyet alcaklara artık[hline]Ölüyorum... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar