SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Araç çunuğuna eklediğim (downloads ,new tab,new window gibi) şeyler FireFox'u yeniden açtığımda yok oluyor. [spo1=Hata Resmi][/spo] Derdime derman arıyorum :).[Bu mesaj SadGamer tarafından 04 Aralık 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bu arada bu sorunu bir spayware uyarısı aldıktan sonra devam ediyor.Virüs Spyware taraması yaptım ama virüs çıkmadı zaten o uyarıyı aldığım zamanda bloklama seçeneğini seçmiştim. [Bu mesaj SadGamer tarafından 04 Aralık 2005 19:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: SadGamer, 04 Aralık 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Araç çunuğuna eklediğim (downloads ,new tab,new window gibi) şeyler FireFox'u yeniden açtığımda yok oluyor. [spo1=Hata Resmi][/spo] Derdime derman arıyorum :).[Bu mesaj SadGamer tarafından 04 Aralık 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] derman Avant Browser[signature][hline]vimpir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Yükledigin pluginleri kaldır seçeneklerden.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Nasıl bende gereksiz pulin yokki hepsini kullanıyorum sorun sonradan çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: vimpir, 04 Aralık 2005 19:36 tarihinde demiş ki: said: SadGamer, 04 Aralık 2005 19:27 tarihinde demiş ki: Araç çunuğuna eklediğim (downloads ,new tab,new window gibi) şeyler FireFox'u yeniden açtığımda yok oluyor. [spo1=Hata Resmi][/spo] Derdime derman arıyorum :).[Bu mesaj SadGamer tarafından 04 Aralık 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] derman Avant Browser avant explorer çakması değil mi,acınca bende paso saçma sapan pop-up lar fıskırıyo,engelleyemiyorum.o da bi sorunlu,operada hata veriyo arada mozilladan daha yavas ayrıca.gene en iyisi mozilla,abanmican saçma sapan plug inlere[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 şu mesaja bir up çekeyim.. dünden beri bu sorunla boğuşuyorum, daha bir çözüm yolu bulamadım :( firefoxdanda vazgeçmeyi pek düşünmüyorum :/ çözüm önerisi olan var mı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 sil bidaha kur bide http://eklentiler.mozilla.org.tr/ bu aderesebi bak noscript ve Greasemonkey i de kurmanı öneririm çok işe yarıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 tekrar kurdum, yanlışlıkla kaybettiğim sık kullanılanlarım dışında başka bir fark olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Ben çözdüm.Pluginleri sil yükle,kullanıcı sil ardından re-install et,veya sadece reinstall et. Edit:Turuncuyu özlemişim. [ Mesaj 06 Şubat 2006, Pazartesi - 16:40 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 kullanıcı sil ile ne demek istediğini anlamadım :/ eklentileri kaldırıp reinstall yaptım. olmadı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar