kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Next level de gösterdiler bu hafta ps2 ye özel bir camera var aynı zamanda pc de webcam olarak ta kullanabiliyorsunuz.. işte ps2 nin usb portuna takıp faaliyete geçiyorsunuz bu gün gördüm controller leri çıkardılar sadece camerayı taktılar ekranda butonlar gözüküyor camera sizin hareketlerini capture ediyor ordan işliyor falan süper ya hareket ederek oyun oynuyorsunuz bilmem anlatabildim mi mauhe acayip eğlenceli bir şey dilerim ilerde mmrpg falan türü de olur..[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ayrıntılı bilgi burada[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 güzel..[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 harikaydi ya abimle Kunfuda yarilmistik biz :)) bide cam silmede alttaki Uzun kollu bi siliyo tamam bitiyo iş :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 heh koskoca konsolda şu mucizevi alete ilgi gösterenlerin saysı üzücü.[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 cogu ınsan cocuklar ıcın oldugunu sanıyor, ama gercektende harıka bır alet. cok eglencelı hatta bazende yorucu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Jimlastic yapmanın sıkıcı olduğundan yakınanlara müjde! Hem spor yapın hem dünyayı kurtarın! Şaka değil, mucizevi aletin adı Eye Toy Play! "Eye Toy Play sayesinde 1 haftada tam 25 kilo verdim. Üstelik çok eğlendim. Teşekkürler Eye Toy Play!" :D[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pennywise Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 lol 2 elıne agırlıkları alıp bu oyunları oynadıgında eger 2-3 ayda vucud sekle gırmezse sony'e dava acın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar