Cid Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Arkadaşlar Fortis reklamında çalan şarkıyı nerden bulabilirim kimindir neyindir yoksa sadece reklam içinmi bestelendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Bilmiyorum ama hakkaten güzel bende aradım bulamadım..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 ben de aksine uyuz oluyorum hele o girişteki sese. gordugum anda çeviriyorum. çok sahte bir muzik ayrıyetten bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Böğürmekle müzik arasındaki farkı anlayabilenler için zaten ;)[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cid Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Pardon, Fortis reklamı ne ki.[signature][hline] www.ansalon.gen.tr ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Lakers, 05 Aralık 2005 02:10 tarihinde demiş ki: Pardon, Fortis reklamı ne ki. Aynı anda 5 kanalda görebiliceğin bi reklam[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 fortis ne bende onu merak ediyorum ayıptır sorması,konuyu dağıtmak gibi olmasın ama[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Bencede iğrenç bi reklam irenç bi logo irenç bi müzik irenç bi oluşum.. Müzik çok kofti bence..[signature][hline]Love_is_still_Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dışbank'ı alan fortis yapmış artık hayatımızın bankası fortis olacakmış logodaki şekiller de şehrin kuşbakışı görünüşünü sembolize ediyormuş. ben ilaç markası sanmıştım.[signature][hline]ice age coming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 aynen ilaç markasi sandiydim bende sonra ogrendim ki bankadan aradilar bole bole diye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 dışbank la fortis zaten ortakdılar.. ya biriside şu corolla verso nun müziğini bulsa iyi olur..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Aynen bende duyduğum an zaplıyorum kulağımı tırmalıyor sanki...[signature][hline]Retired Commander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: KoLDaR, 04 Aralık 2005 23:52 tarihinde demiş ki: Böğürmekle müzik arasındaki farkı anlayabilenler için zaten ;) boys anılar da guzel o zaman. bogurme olmayan her muzik guzel olacak diye bir kaide oldugunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar