king_asil Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 yaw arkdaslar bu konu hep acılıyo ama bıdaha soram belkı bılen cıkar upg yapmam gerek elımde +1 mırage dagger var 5 tane nasıl yapcam bılen varsa yardım etsın
Joey Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 basçan kırılırsa kırılcak sana tavsiyem boşuna bus basma +2 den +3 e basarken bile kırıldı mirage larda gerçekten bi b.kluk var salamander staff bastım 10 tanesinden 9 tanesi +6 ya kadar oldu sonrasındaki 9 tane +6 yı +7 e geçirirken 2 tane yaktım 7 tane +7 oldu ama mirage basarken bus ile basıom yine yanıo melet daha +3 e geçerken peeeeeeeh biri çıksın şunu yap desin 10 mirage dan 9 u olsun öpüp başımın üstüne koyucam[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: diye bi çocuk gördüm ares te adam muhteşem kasıo Apos partylerine alın bence 5 ok ta apos yatırıo pelerini de var :D
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 upgrede şans işi bence ya tuttar ya tutmaz dün sinirlendim 4 tane buss aldım kasada ki miragge ları bastım +5 oldu :D[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda
Öne çıkan mesajlar