Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yaw buraya mı açsa karar veremedim yeri başka yerse deiştirilsin GİF nasıl yapılır böyle bir kaç resmi birleştirip hareketli resim olsun istiourum yani yardımcı olursanız ii olur[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 microsoft gif animatör var[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Google'dan araştır Animagic Gif Download diye indir o programı biraz ingilizcen varsa yaparsın[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Saol infernal[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 önemli diil microsoft un sitesinden free dl war san1r1m ya klavye gitti _ ve 1 basm1yo[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yok oretmeniye grk yok kkendim cozerim genede saolun[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Programlar zor diilde çizmek biraz kasıyo:) 100 tane felam[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yok cizmicem ztn resimler hzr gif yapip msn messenger 6 a koycam 100 tane falana grk yoq yani:)arada bir deissin die yapcam sadece[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... koray15, 14 August 2003 03:18 tarihinde demiş ki: acıkla abicim nolur hem benim uyuma saatim geldi sütümü icip yatıcam ben...ıngaaa ıngaa [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman [Bu mesaj Bonus tarafından 14 August 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Gif Animasyon çalışmaları için, Adobe ImageReady programını kullanabilirsin.[hline]5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 en basiti.. gif gear wardı bi aralar.. menü çıkıyo yaptığınız fotoları yerleştiriyosunuz kaydediyosunuz hop gif.. ehe..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar