Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Bi karar verdim artık tek nick kullanıcam Todesengel olucak bu.[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği Smoke Kills a.k.a. Joe Alıntıla
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 çok kötü olmuş[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 joe ii deildi de,baba bu daha kötü olmuş gibi..[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 e hayrlı olsn. edik: anlamı ne? (merk ettm:D) [signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! [Bu mesaj Apeiron tarafından 11 Kasım 2005 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Anlamı Almanca Ölüm Meleği demek[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Alıntıla
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Fistan, 11 Kasım 2005 20:11 tarihinde demiş ki: çok kötü olmuş Harbi çok mu kötü bi nick?[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Alıntıla
Zergling Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 :tebrikz:[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 genede hayırlı olsın..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hayirli olsun[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Hayırlı olsunda öteki iyiydi be abi.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
DueLisT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Tode sende gel falan gibi anladim olum melegiymis o gene[signature][hline]I kill two dwarfs in the morning. I kill two dwarfs at night. I kill two dwarfs in the afternoon And 'den I feel all right. I kill two dwarfs in time of peace and two in time of war. I kill two dwarfs before I kill two dwarfs. And 'den I kill two more Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest ''dUAlist'' Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sende şimdi geri isteyenler kervanına katılırsın yapmasaydın eskısı daha güzeldi[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 bi kız arkadaş kullanıyodu bu nicki bir an dedim acaba o mu geldi :)[signature][hline]:0) ? Alıntıla
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Wallahi geri isteyenler kervanına katılmam herhalde kalsın böle bişi olmaz.İmzamıza öle yalakalık yapacak şeyler koymayız :-P[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Alıntıla
PZero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 cok kötü be vallaha bak . hayırlı olsun ama ne bilim benim pek hoşuma gitmedi[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yazık olmuş eski nick'ine...Bence sen siyahlarını giy tak güneş gözlüğünü ağla.[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Alıntıla
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 zuhauheau komiksin oğlancı insan muho[signature][hline]Revenge is a dish best served cold PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Alıntıla
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 hg[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.