tuef Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 merhaba arkadaşlar... darko_eowyn yakın dostumdur... paticiğe ondan alıştım ve üye olmaya karar verdim... umarım kısa sürede kaynaşırız {: Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 mrb hoşgeldin..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Alıntıla
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Wilkommen.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Alıntıla
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Alıntıla
PZero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 merhaba hoşgeldin bundan sonra sağlam referanslarla gelin yoksa almam baq heee ona göre [signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com [Bu mesaj PZero tarafından 12 Kasım 2005 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 welcum[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Alıntıla
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoşgeldinn![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Alıntıla
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 sen yenisin galiba:) hoşgeldin[signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Alıntıla
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoşgeldin[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 wtp.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Alıntıla
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoşgeldin[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Alıntıla
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 HG.[signature][hline]Rage Against The Machine Lights Out Guerrilla Radio Turn That Shit Up!!! Alıntıla
PZero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 WhhOğ__xwx[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Alıntıla
barbie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 kaynaşırsın merak etme siteyi seveceğinden emin olabilirsin Alıntıla
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoşgeldin:)[signature][hline]yalnızlık Tanrımın lutfu.. Alıntıla
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 merhaba[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Alıntıla
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hosgeldın aramıza[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Alıntıla
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Alıntıla
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 hoşgeldin evet yenisin :)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Alıntıla
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yeni diilsen yeni gelenlerde işinne[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Alıntıla
Lhinovanion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Aha balonun var, bak benimde var... Evet biz yeniyiz galiba... Hellcome sende...[signature][hline]Lhinovanion, Uzak zamanda Ebu Hureyre idi, HorseLords kanını taşıyan. Alıntıla
CravingReaver Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hellcome, eheh...[signature][hline]...Nevermore... Alıntıla
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hoşgeldin[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.