Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OJE is online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oje 30dk dedin gelsene ak cz ye[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %10
Np:115k+
Clan:Sacred
Fenerlilere bir soru: Schevchenko ile Cheroke cip arasındaki benzerlik nedirCevap: İkisi de '4 ÇEKER?
Mesaj tarihi:
oje yi gördüm czde az önce çok yalnız kalmıştı benimde canım sıkkın arkadaşlık edemedim yalnız bırakmayın oje yi pls:D[signature][hline]Fanatiğin bi üst versiyonuyum :D
Mesaj tarihi:
artık adam kesme zamanı gogogo cz gooooooooo[signature][hline]karakter: paper mage
level:62
ırk: org:)
np:111 k

dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf

Mesaj tarihi:
said:
AeneisF, 02 Aralık 2005 21:09 tarihinde demiş ki:
Karakterinde ki sorunun halledilmesine sevindim...Orc olarak başarılar.

saoll

bu arada karakterdeki sorun car gorunmuyoduu %2 de hata veriyoduu gm duzeltii sonunda[signature][hline]karakter: paper mage

Mesaj tarihi:
said:
AeneisF, 02 Aralık 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
Town bomb yapmadan önce pm me pls.. :)

ejhehhehe okeee :))[signature][hline]karakter: paper mage

Mesaj tarihi:
Zıkkımın kökü! Sen de oldun orc. Bizim kimbupislik denen uyuz mage de orc olacakmış. Kına yakın! Kescek insan bulursanız kesin cz de. B.k var gibi herkes orc oldu! Sinirlerim bozuldu![signature][hline]HuRaFe BuNLaR HuRaFe
Mesaj tarihi:
oje kanka sen bırak sülün gibi elmoradı kalk ufacık yeşil bişeye dönüş..:P kanka nasıl bir duygu :)Biz şimdi kimle nova town yapacaz bi oje vardı o da gitti....(her ne kadar dün savaşta kafama nova çaktıysanda seni seviyorum kanka)[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Not: Düpenizinde Wipenizinde iteminizinde Oyununuzunda Paranızında Cash'inizinde Serverlerinizde ( Devam Edicek - Çok Yakında Tüm Müzik MarketLerde ve KvK MağazaLarında!)
Mesaj tarihi:
said:
Braweheart, 04 Aralık 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
oje kanka sen bırak sülün gibi elmoradı kalk ufacık yeşil bişeye dönüş..:P kanka nasıl bir duygu :)Biz şimdi kimle nova town yapacaz bi oje vardı o da gitti....(her ne kadar dün savaşta kafama nova çaktıysanda seni seviyorum kanka)

ehehe saol kanka valla sulin gibi hatundan cuceye donusmek kotuu alisamadım daha :)) bide savasta karambole attim nowayii seni görsem vurmasdım valla 1 novada 10 kisi yattı icin karambole salliyom keske sende orc olsaydın fena town bomb yapiyoruzz :))[signature][hline]karakter: paper mage

Mesaj tarihi:
Bombalanamayan HB istiyoruz .... :)

Şaka bi yana kanka sırf town bomb için bi warrrior kasıyoz....Yakında OB de zor günler başlayacak adınıza..[signature][hline]Ares
Elite
62
61.000
Mesaj tarihi:
said:
AeneisF, 05 Aralık 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
Bombalanamayan HB istiyoruz .... :)

Şaka bi yana kanka sırf town bomb için bi warrrior kasıyoz....Yakında OB de zor günler başlayacak adınıza..

kanka warior kasmayin pristte salam tank oluyo solemesi bide ama ha ben yokken bombbalaayın bombalamadan once pm plz :))[signature][hline]karakter: paper mage

• Yeni Oluştur...