The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Cok guzel bir oyun. Lakin bana neden se jk2 ye Force mod 2 nin yuklenmis ve bir iki bolum daha eklenmis halinden baska birseyi hatirlatmiyor, Ama super bir oyun Jk2 de superdi o ayri, Bu oyundaki en guzel ozeliklerden biri, Darth Vader in Councrant taki Satosuna gidiyosunuz.(ayrica refreh Chamber ida gormek mumkun) Ayrica doble Saber ve Dual saber ada birer sitil gelmis, Yani jk2 deki gibi sol kol nasil durursa kilicta oyle durur deil, Ozellikle cift kilic i secip dalinca bir an kendimi Anakin Skywalker gibi hissetim, Count Doku yla savasma vari iki kilicda super cevirirken Hareketlere gelince uzuldugum bir nokta Hj de artik flip atarmiscasina mouse u kirmizi yapip atiliyo,Yani ole bosta atilamiyacak,Ama bunun ustune nerdeyse 20 tane yeni hareket var,(ki buda bir zaman sonra Street Fighter tadi vermeye basliyo HAreketleri ezberliycem die)
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Yinede muthis bir oyun.Kyle da masterimz olmus., Onu ilk gorunce aklima " daha dun moktun seni ben adam ettim hiyar simdi masterim diosun Gemiden ates ediyosun bumu masterlik ben sana bolemi orettim" demek geliyo jk2 gibi yakinda serverlari acilir umarim, Boylece gercektende bir guzel modsuz fln dual saber oynamanin tadina variriz
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 oyunu nerden edinden , cunku daha bugun baktim Amazon.com da halen Pre-Order da .[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Şuan piyasada olan oyun tam sürüm değil daha doğrusu beta sürümü oyun ekimde veya eylülde çıkacak.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 oyunun %95 i tamamlanmış, grafik hataları varmış dediklerine göre. oldukça güzel oyun ben bitirdim, ileride boba fettle falan da kapışma imkanınız var. ayrıca dual ve double saberlarla falan değişik hareketler de yapabiliyorsunuz. neyse, bu topici bilgisayar oyunları forumuna gönderiyorum. zaten aratıp bakarsan orda da 2 tane daha jk: ja hakkında topic olduğunu görürsün.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ama diyorum size Bu jk2 ningorev paketi gibi geldi bana Yani bir nevi Force mod 2 nin Yani hareketler ve sol kola ada adam gibi hareket imkani saglanmis hali. Bunun disinda sanirim Jetpack te var. Yinede super bir oyun diorum size malesef kolay oyunda kapandi lakin yinede belki bir yerde buluruz bunun serverini acicak, Ben denedim server varmi diye Malesef yok simdilik
Öne çıkan mesajlar