Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Eski konuları aradım ama bulamadım Motorola V3 ümde biri sms chat teklif ettigi zaman kabul edebilsem de nasl edeceğim bilemiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Telefon kaçakmı? Garanti kağıdındaki firma ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Alakasını bilmiyorum ama kaçak değil...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Şimdi yurttışından ana distribütör harici v3 getiren firmalar var.Bunlar getirdikleri v3lere Türkçe program atıyolar.Ama ana program değil.Sadece Türkçeleştiriyor. Böyle Türkçeleştirilen telefonlar gprs'e bağlanmamak başta olmak üzere çeşitli problemler gösterebiliyor. Söylediğin hatayı hiç duymadım muhtemelen hattınla alakalıdır. Sen genede garanti kagıdındaki firma ismini bana söylersen daha fazla yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar