gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Swg yi almak istiyorum. Fakat kredi kartında sorun yaşıyorum hemde shipping i tek başıma odemek biraz koyuyor. Kredi kartı olan ve almayı düşünenler bana ulaşırsa parayı elden verebilirim böylece hem benim işim halledilir hemde shipping den biraz kar etmiş oluruz. Ne dersiniz hoş olmazmı? :)[hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 kredi kartin yoksa oyunu oynamak icin aylik odemesini nasil yapmayi planliyorsun?[hline]Can't rain all the time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Kredi kartım varda şimdi birkaç ailevi sorun var. yani eylul ayında alırsam sorun cıkmaz ama bu ay biraz fazla harcadım vede bir 200milyonluk ekstra harcama yapmak istemiyorum. ama bir 20-25 dolar verebilirim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hangi şehirdesin .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ankara ama istanbulsan farketmez arkadaşlarım var hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 homoid ve dis.. Ben de almayı düşünüyorum. Amma velakin maddi anlamda sıkıntı içerisindeyim. icq numaram: 984376 konuşalım ayrıntılı. kredi kartı sorun değil, var benim.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar