Djan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Inan oyle, ha sarkinin uzerine kendi solosunu atmistir diyorsan ona birsey diyemem. Ama James ile Kirk arasinda gitaristlik bakimindan daglar oldugunu da dusunmuyorum. James'de gayet lead calabiliyor, produksiyon isleri benim bildigim bu sekilde isliyor.[signature][hline]Divide Et Impera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 James hem zıplıyor hem çalıyor hem de söylüyor arada YE-AH da diyor daha ne hem James'deki ritim bileği kimsede yoktur heralde..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu gün wish listte november rain çalmış[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bir arkadaşım dedikten sonra aklıma geldi birisi bana bu november rain adlı şarkının klibinin konusunu anlatır mı?şimdiden çok saolun[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 3-4 yil once izledigim icin aklimda kalani yaziyorum. Axl bi hatunla evlenir, Slash kiskanir, colun ortasinda bulunan kilisedeki torenden cikar, o an ruzgar esmeye baslar, o da solo atar.[signature][hline]Divide Et Impera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ROFL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Djan, 18 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki: 3-4 yil once izledigim icin aklimda kalani yaziyorum. Axl bi hatunla evlenir, Slash kiskanir, colun ortasinda bulunan kilisedeki torenden cikar, o an ruzgar esmeye baslar, o da solo atar. Aslında orda olay şu:Axl evleniyor hanım arkadaşıyla :) ama yüzükleri taşıma görevini Slash'e vermiş ,tabi Slash'in kafa bi milyon yüzükleri bulamıyo..Daha sonra her zaman gurubun itici gücü ve toparlayıcısı Duff imdada yetişip deri eldivenli ellerindeki yüzüğü Slash'e "Al lan ayyaş ben olmasam ne b.k yiicen" gibisinden veriyor sonra Slash'de sıkılıp aman evlenin hocam zaten kafam bi tomar diyip dışarda 2-3 solo atıp deşarj oluyor ertesinde yemekli pastalı bol beyaz örtülü bir düğün ertesi yemeğinde elemanlar yine buluşup içip içip sapıtıyor ertesinde başlayan ve şarkıya ismini veren bir yağmur arbede yaratıyor ve nasıl oluyor anlamıyoruz gelin hanım kızımız gelinlikler içinde tabutta gözlerini dünyaya kapamış ruhunu Axl'dan önce tanrıya teslim etmiş halde tabutta yatıyor..Sonra klibin başındaki sahneye dönülüyor..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: BulletRide, 18 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki: said: Djan, 18 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki: 3-4 yil once izledigim icin aklimda kalani yaziyorum. Axl bi hatunla evlenir, Slash kiskanir, colun ortasinda bulunan kilisedeki torenden cikar, o an ruzgar esmeye baslar, o da solo atar. Aslında orda olay şu:Axl evleniyor hanım arkadaşıyla :) ama yüzükleri taşıma görevini Slash'e vermiş ,tabi Slash'in kafa bi milyon yüzükleri bulamıyo..Daha sonra her zaman gurubun itici gücü ve toparlayıcısı Duff imdada yetişip deri eldivenli ellerindeki yüzüğü Slash'e "Al lan ayyaş ben olmasam ne b.k yiicen" gibisinden veriyor sonra Slash'de sıkılıp aman evlenin hocam zaten kafam bi tomar diyip dışarda 2-3 solo atıp deşarj oluyor ertesinde yemekli pastalı bol beyaz örtülü bir düğün ertesi yemeğinde elemanlar yine buluşup içip içip sapıtıyor ertesinde başlayan ve şarkıya ismini veren bir yağmur arbede yaratıyor ve nasıl oluyor anlamıyoruz gelin hanım kızımız gelinlikler içinde tabutta gözlerini dünyaya kapamış ruhunu Axl'dan önce tanrıya teslim etmiş halde tabutta yatıyor..Sonra klibin başındaki sahneye dönülüyor.. burda bile bunu yazmışsın yaa ne diyim ben sana benm duyduğum şudur axlin evlendiği kadın ztn hastadır ve düğün günüde mutsuzluğundan anlıyoruz sonunda zamanı geliyor ve ölüyor ama hiç o pastaya atlıyan adamı çözemedim:D[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Abi adam yağmurdan kaçıyor atlar pastayada Axl'a da yane..[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Djan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Yaklasmisim[signature][hline]Divide Et Impera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 karizmam olsun gibisinden bi düşünceyle atlamış bence[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bulletride a katılıyorum grubun toparlayıcısı hakkında yaptıgı yorum ile ilgili ki duff steven adler zamanında da shotgunla steven adler a uyuşturucu satan adamı kovalıyor. =) edit:ve hatta axl november rain klibindeki kadın ile (bkz: Stephanie Seymour) evlenmiştir ve o güzelim narin kadını dövmüştür... don't cry da da cıkmıştır bu kadın ve meşhurdur yani axl ın dövdüğü kadın diye tarihe geçmiştir =D[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 18 Ekim 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 evet öyle de anladık ztn 3-4 kez öyle mesaj attı da klibin hikayesinde bile ondan bahsetmesi garip[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 eet o kadın onun sevgilisiymiş hatta o sayede dont cry ve november rainde bedava oynatmışlar kadını bide bişey sorucam bu gnr nin kaç tane klibi var? sayarsanız süper olur[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone [Bu mesaj NoS tarafından 19 Ekim 2005 07:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hayur aslında o kadının da gözü Duff'ta :D[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Don't Cry - November Rain - estranged bildigim kadarıyla birbirleriyle baglantılı sarkılar[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 2 sinde de Axl ın eski karısı Stephanie Seymour oynuyor don't cry da axlın Stephanie yi dövmesi hedesi işleniyor diğeri bir senaryo... ama onlar evlendiler dogru yani[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_HeLLMaSTeR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 3 gün önce karma albümleri çıktı.Tavsiye ederim çok süper ama biraz şarkıların üstünde oynama yapmışlar.:@[signature][hline]lvl 60 UNDEAD RoGuE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dont u cry b'de november rain in oldugu ve akustik olarak oldugu bi konser kaydi var bende ole bole diil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 said: _HeLLMaSTeR_, 23 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki: 3 gün önce karma albümleri çıktı.Tavsiye ederim çok süper ama biraz şarkıların üstünde oynama yapmışlar.:@ Nasıl yani?Kaynak?[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 kaynak istiyoruz eger ciktiysa sizin yorumuz ne bence chienese democracy yakinda cikacak ve gnryi hatirlamamiz icin boyle bisey yayinliyor sayin axl rose[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 uuuu beybiii[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya katil olcam sinirden best of gnr cekeyım dedim 80 dakkalık tek bi mp3 halinde geldi grrr[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 chinese democracy, sonsuza kadar çıkmıcak. sallıo axl. çıkıcak olsa şimdiye kadar çıkmaz mıydı? (Galatasarayın stad projesini andırıo CD bana :))[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 www.udargo.com bakın ve kopun november rain bölümüne bakın[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone [Bu mesaj NoS tarafından 04 Kasım 2005 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar