Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GuNS AnD RoSeS

NoS

Öne çıkan mesajlar

Inan oyle, ha sarkinin uzerine kendi solosunu atmistir diyorsan ona birsey diyemem. Ama James ile Kirk arasinda gitaristlik bakimindan daglar oldugunu da dusunmuyorum. James'de gayet lead calabiliyor, produksiyon isleri benim bildigim bu sekilde isliyor.[signature][hline]Divide Et Impera
Sosyal ağlarda paylaş

bir arkadaşım dedikten sonra aklıma geldi birisi bana bu november rain adlı şarkının klibinin konusunu anlatır mı?şimdiden çok saolun[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Djan, 18 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
3-4 yil once izledigim icin aklimda kalani yaziyorum.
Axl bi hatunla evlenir, Slash kiskanir, colun ortasinda bulunan kilisedeki torenden cikar, o an ruzgar esmeye baslar, o da solo atar.

Aslında orda olay şu:Axl evleniyor hanım arkadaşıyla :) ama yüzükleri taşıma görevini Slash'e vermiş ,tabi Slash'in kafa bi milyon yüzükleri bulamıyo..Daha sonra her zaman gurubun itici gücü ve toparlayıcısı Duff imdada yetişip deri eldivenli ellerindeki yüzüğü Slash'e "Al lan ayyaş ben olmasam ne b.k yiicen" gibisinden veriyor sonra Slash'de sıkılıp aman evlenin hocam zaten kafam bi tomar diyip dışarda 2-3 solo atıp deşarj oluyor ertesinde yemekli pastalı bol beyaz örtülü bir düğün ertesi yemeğinde elemanlar yine buluşup içip içip sapıtıyor ertesinde başlayan ve şarkıya ismini veren bir yağmur arbede yaratıyor ve nasıl oluyor anlamıyoruz gelin hanım kızımız gelinlikler içinde tabutta gözlerini dünyaya kapamış ruhunu Axl'dan önce tanrıya teslim etmiş halde tabutta yatıyor..Sonra klibin başındaki sahneye dönülüyor..[signature][hline]D'akmor
so 80's
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BulletRide, 18 Ekim 2005 17:41 tarihinde demiş ki:
said:
Djan, 18 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
3-4 yil once izledigim icin aklimda kalani yaziyorum.
Axl bi hatunla evlenir, Slash kiskanir, colun ortasinda bulunan kilisedeki torenden cikar, o an ruzgar esmeye baslar, o da solo atar.

Aslında orda olay şu:Axl evleniyor hanım arkadaşıyla :) ama yüzükleri taşıma görevini Slash'e vermiş ,tabi Slash'in kafa bi milyon yüzükleri bulamıyo..Daha sonra her zaman gurubun itici gücü ve toparlayıcısı Duff imdada yetişip deri eldivenli ellerindeki yüzüğü Slash'e "Al lan ayyaş ben olmasam ne b.k yiicen" gibisinden veriyor sonra Slash'de sıkılıp aman evlenin hocam zaten kafam bi tomar diyip dışarda 2-3 solo atıp deşarj oluyor ertesinde yemekli pastalı bol beyaz örtülü bir düğün ertesi yemeğinde elemanlar yine buluşup içip içip sapıtıyor ertesinde başlayan ve şarkıya ismini veren bir yağmur arbede yaratıyor ve nasıl oluyor anlamıyoruz gelin hanım kızımız gelinlikler içinde tabutta gözlerini dünyaya kapamış ruhunu Axl'dan önce tanrıya teslim etmiş halde tabutta yatıyor..Sonra klibin başındaki sahneye dönülüyor..
burda bile bunu yazmışsın yaa ne diyim ben sana benm duyduğum şudur axlin evlendiği kadın ztn hastadır ve düğün günüde mutsuzluğundan anlıyoruz sonunda zamanı geliyor ve ölüyor ama hiç o pastaya atlıyan adamı çözemedim:D[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Sosyal ağlarda paylaş

bulletride a katılıyorum grubun toparlayıcısı hakkında yaptıgı yorum ile ilgili

ki duff steven adler zamanında da shotgunla steven adler a uyuşturucu satan adamı kovalıyor. =)

edit:ve hatta axl november rain klibindeki kadın ile (bkz: Stephanie Seymour) evlenmiştir ve o güzelim narin kadını dövmüştür... don't cry da da cıkmıştır bu kadın ve meşhurdur yani axl ın dövdüğü kadın diye tarihe geçmiştir =D[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 18 Ekim 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eet o kadın onun sevgilisiymiş hatta o sayede dont cry ve november rainde bedava oynatmışlar kadını bide bişey sorucam bu gnr nin kaç tane klibi var? sayarsanız süper olur[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself

[Bu mesaj NoS tarafından 19 Ekim 2005 07:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kaynak istiyoruz eger ciktiysa sizin yorumuz ne bence chienese democracy yakinda cikacak ve gnryi hatirlamamiz icin boyle bisey yayinliyor sayin axl rose[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
Sosyal ağlarda paylaş

chinese democracy, sonsuza kadar çıkmıcak. sallıo axl. çıkıcak olsa şimdiye kadar çıkmaz mıydı? (Galatasarayın stad projesini andırıo CD bana :))[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...