Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 şimdi o soloyu yollayacaktım iğrenç ötesi.[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 o soloda duygu yok... bir de slash ve saclarinin arasindan uzanan bir dal sigarasi yok:)[signature][hline]Bal adam...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 zaten artık eski gnr yi aramak salakça olur biraz vr yaklaştı ona ama insan axl in sesi olmadn yapamıyor diğer ismi gnr olan ama içinde sadece w.a.r kalan gruba bişey diyemiyorum çünkü axl bey yine kendi kafasına göre takılıyo herkesi kovuyo fln ben bu konuyu gnr konuşmak için açtım konu buckethead e dönmüş oda gzl olay şudur eet buckethead garip duruyor ama buckethead slashin sololarını çalabilcek(yazabilcek deil)ender insanlardan biridir hakkıyla çalabilcek ama axl paşa onu da kovdu mustaine nin bi röportajında şöyle bişey demiş yorum sizin megadethin solisti dave mustainein bir röportajında gelen –"şu an metallica da olsaydınız grup hangi konumda olurdu" şeklinde gelen soruya -"hım herhalde guns’n roses kadar büyük bir grup olurduk" demiştir. gerçi bu lafın metallica ya olan kininden dolayımı yoksa gerçeklik tarafı varımıydı bilmiyorum ama yinede böyle bir söz megadeth gibi bir grubun patronu tarafından söylenmiştir[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Buckethead olsun Slash olsun Izzy olsun gitarda farketmez asıl itici güç Duff'tı o gurupta şu an ki gurubu VR'de olduğu gibi o yüzden ne Bucket'a ne de Slash'e püsür bulmayın..Slash bent soloları ile beni benden alan bi gitarist olsa da tarzıyla Slash olmuş bir adamdır..Axl çok iyi bir frontman olmasına rağmen bütün GnR üyelerinin dediği gibi asıl frontman Duff'tır.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: NoS, 15 Ekim 2005 09:38 tarihinde demiş ki: zaten artık eski gnr yi aramak salakça olur biraz vr yaklaştı ona ama insan axl in sesi olmadn yapamıyor diğer ismi gnr olan ama içinde sadece w.a.r kalan gruba bişey diyemiyorum çünkü axl bey yine kendi kafasına göre takılıyo herkesi kovuyo fln ben bu konuyu gnr konuşmak için açtım konu buckethead e dönmüş oda gzl olay şudur eet buckethead garip duruyor ama buckethead slashin sololarını çalabilcek(yazabilcek deil)ender insanlardan biridir hakkıyla çalabilcek ama axl paşa onu da kovdu mustaine nin bi röportajında şöyle bişey demiş yorum sizin megadethin solisti dave mustainein bir röportajında gelen –"şu an metallica da olsaydınız grup hangi konumda olurdu" şeklinde gelen soruya -"hım herhalde guns’n roses kadar büyük bir grup olurduk" demiştir. gerçi bu lafın metallica ya olan kininden dolayımı yoksa gerçeklik tarafı varımıydı bilmiyorum ama yinede böyle bir söz megadeth gibi bir grubun patronu tarafından söylenmiştir Ego Mustaine'den beklenecek bir laf bence ne GnR Metallica'dan ne de Metallica GnR'den büyük bir guruptur ama işin ilginci Metallica'nın 20 yıllık bir serüvenle geldiği yere Guns'n Roses sadece 6 yılda gelmiştir..[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 asıl şey derler izzy grubu bırakdıkdan sonra herşey bitti.Yapıştırıcı görevini görüyomuş izzy ama o gidince olay dağılmış diolar katılıyomusunuz bilmiyorum ama[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone [Bu mesaj NoS tarafından 15 Ekim 2005 10:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Şimdi sen giderde dave'e Metallica hakkında böyle bir soru sorarsan herif tabii gruba bok atıcaktır. 15 yıllık bi eziklik var. Metallica'yla ilgili pozitif bisey sölemezki herif. Ben hiç duymadım yani. Zaten onlarında guns'n roses , pink floyd yada benzeri asırlık gruplarla karşılaştırmazlar kendilerini. Axl'ın hayatını dinleyenler unutmazlar , james'in ise sesini.[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there?
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 len ne asırlıgı guns n roses dedigin 85 senesinin grubu işte.
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Axl'ın hayatını dinleyenler unutmazlar , james'in ise sesini. doğru kanka tebrikler...[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 61 Np: 51000 :hrr: Clan: TwiLighT Server: Cypher
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 100 yıl demek istemedim zaten.. uhuhu aliycam ama..[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there?
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Guns'N Roses sadece 87-93 arası albüm çıkarmış ama 6 yılda gönülleri fethetmiş bir guruptur..Kağıt üstünde hala devam ediyor ama 12 yıldır albüm yok snrsam...[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 hayır arkadaşım, sene olarak kıyaslayacaksan bile boyle mongol laflar etme lutfen. metallica guns and roses dan daha eski bir gruptur. guns n roses da eski bir grup degildir. tur olarak kıyas kabul etmese de illa da ıkınırsan kıyas yapıcam diye gayet de yaparsın.
NoS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: BulletRide, 15 Ekim 2005 10:57 tarihinde demiş ki: Guns'N Roses sadece 87-93 arası albüm çıkarmış ama 6 yılda gönülleri fethetmiş bir guruptur..Kağıt üstünde hala devam ediyor ama 12 yıldır albüm yok snrsam... abi 6 yılda bu kdar hayran yapmak ve hala dinlenmek de bence süper bi başarıdır[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 akşamdan kalma heralde.. Niye kıyasliyim simdi ben Dave'in her roportajında baskalarına bok atıp kendi grubunu övmesine dokundum , Nos'un dediği lafa.. Ne kıyası en büyük Marduk...[signature][hline]Where are you when i need you? Are you there?
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 said: Graveyard, 15 Ekim 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Zaten onlarında guns'n roses , pink floyd yada benzeri asırlık gruplarla karşılaştırmazlar kendilerini. Onlar dediğin sahıslar butununun metallica oldugunu varsayıyorum. [Bu mesaj elvyn tarafından 15 Ekim 2005 11:06 tarihinde değiştirilmiştir]
NoS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ne alaka baba marduk konuyla:D[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Beyler 80'lerin sonundaki klasik muhabbete dönmeyin Metallica mı daha büyük GnR mi diye..GnR bitti memberları hala bir şeyler ortaya koymaya çalışıyor ki şu an Slash,Duff ve Matt STP'den Scott'la VR'le tam gaz ilerliyor LA rock'ı yaşatıyor..Metallica'da öyle veya böyle hala ayakta..Önemli olan fanlarına güzel şarkılar dinletebilmek 2sini birden çok seven biri olarak bu tartışmalara bir son vermek gerekli diye düşünüyorum.bu arada GnR=Axl diye bir şey yoktur...[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 GnR=axl olsaydı GnR şu anda böyle olmazdı metallicanın halide o kadar iç açıcı deil şu anda bi st. anger şarkısı bence hiç güzel deildi metallica bazında düşünürsek eet o kavga anlamsız ikiside kraldır efsanedir[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Bir şey söylicem Axl dünyanın en büyük sahne adamı falan diye geçebilir hak da veririm ama sadece Axl olsaydı o şarkıları kim yazacaktı çoğu şarkı sözünü Axl'a Duff veriyordu Axl stüdyo'da okuyup içmeye gidiyordu sonra diğerleri ise stüdyoda sabahlıyordu..Yok efendim konserden önce Axl kendini iyi hissetmiyormuş stadyumda binler bekliyor Axl'sız sahneye çıkıyorlar bir şeyler yapmaya çalışıyorlar..Zaten Buckethead'ın guruba katılıp Slash'e laf atmasıyla Duff'ta resti çekmiş ve gurup kağıt üstünde olmasada dağılmıştır...[signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
Djan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Selam, Lies albumunun kasedini ilkokulda almistim sanirim, muzige basladigim albumdu diyebilirim. Gnr konusuna gelince en buyuk basarilarini Sebastian Bach su sekilde anlatmisti: "Geldiklerinde rock muzik erasini baska bir boyuta tasidilar" Skid Row ile Gnr ikisi de 80ler sonu 90lar basi gruplaridir, ayni sekilde Cinderella da oyle. Gunsdaki yaratici kuvvet cocukluk arkadasi olan Axl Rose ve Izzy Stradlin'dir. Slash'in o grupta bulunmasi tamamen sansli biri olmasindan ibarettir, belki de donem itibariyle Los Angeles'da bosta gitarist yoktu. Yaraticilik kismiyla ilgili sunlari yazabilirim: November Rain (Rose) Don't Cry (Stradlin / Rose) You could be mine gibi en iyi Gnr rifflerini de Izzy Stradlin yazmistir. Appetite For Destruction albumune bakalim, sarki kredilerinde Axl'in adi 19 kere geciyor, Izzy'nin 17 kere, slashin da 8 kere. Gnr'da sozleri ve muzigi yazan, yani sarkiyi getirenler hep Izzy ya da Axl olmustur. Baska bir istatistik, Axl'in ve Izzy'nin soz/muzigini tek basina yaptiklari ve kredinin tumunun onlara verildigi bir suru sarki var. Slash'in tamamini yazdigi sarki yok, hatta tek basina muzigini yaptigi hit yok. Bir dusunsenize rock grubu kuruyorsunuz, lead gitarist sarki yazmiyor, gecmise bakin tum efsane denilen gruplara, %90 ya vokalist ya gitarist yapmistir cogu sarkiyi. Adam birseyler hissedip sarki yazip gruba getirmemis ki, yapilanin ustune solo atmis, ana melodi kurgulandiktan sonra ustune solo atmaktan kolay birsey de yok. Ayrica bugune kadar gitar calip da Slash'a iyi gitarist diyen gormedim. Hani tarzlar vardir gitar calista: BB King gibi, Eric Clapton tarzi, Van Halen gibi, Jason Becker sweepleri, Malmsteen speedleri diye boyle sayilir gider, Slash nesi var biri cikip da soyleyebilir mi? Sanmiyorum. 80ler akiminin 90lar basinda sonlanmasi ile rock muzik(gun itibariyle hard'n heavy ile birlikte anilan akim) bosluga gitmiyecekti, alternatif muzik basarili olamayacakti cunku Guns'N Roses, Skid Row, Cinderella, Steelheart gibi gruplar geliyordu. 2005e bakin, hard rock veya heavy metal bitti, alternatif muzik, nu metal gibi seylerden baska cikarilmis album bulamiyorsunuz neredeyse. Bunlardan birinin sebebi de Guns'in dagilmasidir.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 alternatif muzik kadar nefret ettigim bir muzik turu de yoktur.
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Slash ne yapmıs ki diosun da adamın soloların esi benzeri varmı? tmm belki cok az sarkıda imzası var sarkıya sadece solo yazmıs bile olabilir ama onu da en ii sekilde yapmıs.Gitar hocam slash gibisi yok demisti. Soloları cok hos ve sahne performansı da gayet ii. GN'R yi GN'R yapanlardan biri de slashtir bence. jason becker, eric clapton, van halen gibi olmayabilir sonucta GN'R a bi katkısı olmustur
NoS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 godfather solosunu da izzy veya axl mı yaptı madem izzy yaptı diyosun o ndn çalmadı?slash olmasa biz burda guns diye bi gruptan bahsedermiydik bide şöyle bişey var 01. Tony Iommi (BLACK SABBATH) 02. Kirk Hammett & James Hetfield (METALLICA) 03. Angus & Malcolm Young (AC/DC) 04. Randy Rhoads (OZZY OSBOURNE) 05. Eddie Van Halen (VAN HALEN) 06. Jimmy Page (LED ZEPPELIN) 07. Dimebag Darrell (PANTERA, DAMAGEPLAN) 08. Zakk Wylde (OZZY OSBOURNE, BLACK LABEL SOCIETY) 09. Adam Jones (TOOL) 10. Kerry King & Jeff Hanneman (SLAYER) 11. Dave Murray & Adrian Smith (IRON MAIDEN) 12. Jimi Hendrix 13. Glen Tipton & K.K. Downing (JUDAS PRIEST) 14. Ace Frehley & Paul Stanley (KISS) 15. Slash (GUNS N' ROSES) 16. Ritchie Blackmore (DEEP PURPLE, RAINBOW) 17. Yngwie Malmsteen 18. Joe Perry & Brad Whitford (AEROSMITH) 19. Dave Mustaine & Marty Friedman (MEGADETH) 20. Chuck Schuldiner (DEATH) kaynak=guitar world bu adamların arasında gitar çalan bi kaç tane insan vardır dimi yaa herşeye laf atta beni bu salak rapçilerden kurtaran yegane insana laf atma[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu sıralama neyin sıralaması en iyi gitaristler Mi? Yoksa müziğe en çok şey katan gitaristler mi?Her 2siyisede nie Vai falan yok :([signature][hline]D'akmor J.Matthew Schools are prisons...
NoS Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 konu o deil konu slash ii gitarist deilmiş konusu vai yi ndn almadılar ona sor[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Öne çıkan mesajlar